Arvika fi faan!

Ja, det blev som jag trodde. Jag och Johanna försov oss såklart eftersom vi inte hade nån väckarklocka.
Men vid halv tolv ramlade vi in på Värtavägen och hämtade Musse, som inte trodde att vi skulle komma alls.
Moot Arvika! Vid halv sex kom vi hem till Mustafas familj och blev itvingade mat och målade i målarbok med hans jättesöta lillasyster Madde.
Sen var det dags för det vi hade kommit dit för. Träffa Karwan! Han blev glad att se oss och vi blev om möjligt ännu gladare över att se honom! Vi kollade på Benjamin Button med honom och hans kompisar. Jag tyckte att filmen var för lång! Men bra.
Jag och Johanna spelade fotboll mot varann på Playstation. Jävlar vilket liv det blev.
Och publiken var fan mer inne i matchen än vad vi var. Efter två matcher hade vi båda ont i händerna och började bli trötta, så det var dags att börja köra hemåt igen. Först käkade vi lite mat på Arvikas SevenEleven. Sen körde vi igenom värsta ovädret! Och det var som värst där vi var oxå tydligen. Det spöregnade konstant, hela vägen. Jag förstår inte hur Johanna klarade av att vara vaken! Sjukt duktig, sjukt duktig!
Vi anlände till Tullinge klockan ungefär fyra på morgonen och deckade i min säng för några timmars sömn innan det var dags att gå till jobbet.

Och idag har jag tillåme varit duktig! Tre kök har blivit ritade. Efter jobbet lämnade vi in en kamera på lagning.
Åt första middagen på TULLINGES! Det är ju god mat där! Men det var konstigt att komma till sitt typ andra hem, som det faktiskt var ett tag, och bli behandlad som en främling. "Besticken ligger där... Blabla."

HUR OFTA FÅR MAN PARKERINGSBÖTER I TULLINGE CENTRUM? Inte så ofta alls faktiskt. Men det är klart att det skulle hända oss! Vad händer inte oss liksom? Och vi som bara skulle in till Jessica och säga att vi kommer till henne och kollar på film senare.

Nu är vi i alla fall på Värtavägen IGEN. För att träffa Keyvan den här gången! Det är så kul att se honom igen!. Haha. "Vem fan är det?" innan han öppnade dörren. 
Albin ligger i karantän i hans rum han. SVININFLUENSA på honom! Så han får nog hålla sig därinne ett tag. Blä.

Ja, nu är det dags att köra tillbaka till Tullinge och till Jessicas hem. För vi ska äta glass?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback