Alla vill till toppen och vill göra karriär, vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här.

Jag och Carolin pratar väligt mycket om hur coolt det är att alla människor man ser på stan faktiskt har ett liv och att alla har så många historier att berätta. Som härom dagen när vi satt på Kaffebrenneriet och myste i solen, träffade vi en man som är stammis där som gjorde egna cigaretter, pratade om att han ville sluta, att vägarna i Norge är dåliga, att han har jobbat på bank i 40 år och att hans lägenhet är värd 5 miljoner. 
Folk är så intressanta. 
 
Idag satt jag och Carro, efter ett besök hos min naprapat som bjöd in Carro för att visa mig en övning jag ska göra på gymmet, nere på Aker Brygge och pratade, promenerade hem till Adam där det bjöds på mat innan vi skulle gymma. På gymmet insåg jag att jag har blivit starkare. Och att det är dumt att jag aldrig har varit vän med en spegel. Jag märker ingen skillnad av träningen, eftersom jag aldrig kollar mig i en spegel. 
Men andra människor börjar se saker nu, eller är det bara som dom säger? 
 
På jobbet hade jag en kund som försökte sno massa saker, han blev väldigt upprörd när jag sa till honom och fick honom att betala. Annars hände det inte nånting spännande. 
 
Det har varit en lång dag. 
 
Imorn kommer bli längre. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback