Veckorna går fort!

Jag hade sån huvudvärk i veckan att jag mest sov när jag inte var på praktiken. Hemskt! Men i torsdags orkade jag i alla fall träffa Karin efter jobbet. Vi åt på Vapiano och babblade. 


I fredags hamnade jag på Vapiano igen fast med Nattis och Kesse. Lukas fastnade på jobbet och kom inte loss förrän halv nio! Då kom han förbi och vi mötte upp några av hans kompisar på en öl innan vi åkte hem. 

Sen var det helg och då är det såklart rivning som står på schemat. Lukas var hos sina föräldrar och hjälpte till att renovera balkongen och när vi hade varit där en stund och fikat och sagt grattis till hans pappa som fyller år åkte jag till Tullinge. 


Vi rev ner nästan allt så det är helt tomt i sista delen. Bara en bit av en vägg på gamla toan som är kvar! 


Jönköping över dagen.

Usch! Vilken ångest jag hade innan jag var tvungen att åka ner till skolan. Jag vill inte, jag vill inte! Men när det är obligatoriskt i skolan är det bara att bita ihop! 06.15 hoppade jag in i bilen och körde ner till Jönköping. 

9.45 var jag framme och sen var det skola 10-16. Jag var helt trött i huvudet när jag hoppade in i bilen en stund senare för att åka hem igen. Mamma ringde och varnade att det just hänt en stor olycka på vägen ut från Jönköping. Det var en lastbil lastad med toalettstolar som vält på vägen och det var porslin överallt.


Sandra som jobbat som taxichaufför kunde som tur var förklara hur jag skulle åka bakvägen och förbi olyckan på vägen ovanför. 

Jag kom inte hem förrän efter 21 på kvällen och somnade direkt. Var verkligen helt förstörd. 


Idag var det bara att gå upp i tid och åka iväg till praktiken igen! Jobbsöndag.

Först hjälpte vi pappa och Jimmy att byta pannor på ett tak.Det gick hyfsat snabbt när vi var så många. Så när det var klart hade vi energi till att riva hemma hos mamma och pappa i flera timmar! Det är kul att det är dags att bygga igen och tänk att det är dags att bli av med det sista från det gamla huset som var det vi bodde i så länge. Det är verkligen dags för mamma och pappa att få ett ordentligt sovrum! 


Dags att riva!

Nu ska det rivas och byggas, sista etappen på huset hemma hos mamma och pappa! 

Jag åkte dit och käkade middag, rensade lite gamla lådor som är mina och rev lite i gamla vardagsrummet. 


Ska bli så kul att det händer nåt igen och att det börjar närma sig målet! 


En vecka försvann!

En vecka till på praktiken är över. Det känns ändå bättre den här veckan. Men så jobbigt att komma in på en arbetsplats där man inte ska jobba. Helt onödigt enligt mig!


Jag har hunnit hänga med Nattis i veckan, träffade Lova och på jobbet fick jag testa att cykla elcykel! Det var jättekul! 

Idag var det fredag och jag fick sluta lite tidigare, så jag åkte hem till Lollo och fick lite mat i mig. Sen mötte jag Lukas och Rikard på Galways i stan på en öl innan Lukas åkte hem och jag och Rikard fortsatte till Gröna Lund och konsert med The Hives.Bra avslutning på Jobbveckan! 


Festlördag!

Vi var dubbelbokade för fest! Loddan fyllde 31 så dit åkte vi först. De hade fixat jättefint med popcorn i fina papp-påsar, girlanger och fina fördrinkar OCH det bästa - fiskedamm! Jag fick en sån här "hand" man kan massera på huvudet med och Lukas fick en fingerboard, haha!


Där hann jag inte stanna så länge, lämnade Lukas där och så åkte jag och Johanna mot Norra Lagnö och inflyttningsfest/25årsfest hemma hos Tommy och Linnéa! 

Det var tema skärgård. Jag hade regnjacka, gummistövlar och ett flöte som brosch. Tyvärr ingen bild på det. Såhär såg Johanna ut! 


På väg till huset från parkeringen var det en alldeles för svår tipspromenad och när vi kom fram stod ett liveband på den nybyggda altanen! Som vanligt på de här festerna är det mycket folk att prata med. Danne och Anneli var där med sin 4 veckor gamla lilla tjej och några hade sina nya flick/pojkvänner med sig. Efter livebandet var det rökmaskin och laserlsmpor inomhus och mingel i trädgården. Så mysigt. Tavlan nederst fick värdparet i present! 


Lite senare var det nån av gästerna som tog fram ett tatueringskit och plötsligt skulle alla tatuera sig...


Inte okej kan jag tycka. Men det var ändå inte så farligt. De flesta ville ha små prickar på fötterna och händerna. 


Men då kände jag att det var dags att hoppa in i bilen. Jag skjutsade tre pers till Gullmars och åkte tillbaka till festen där Lukas var för att hämta honom men fastnade där en timme ungefär. 

Tyvärr finns det inte bilder från den festen. Men den var också väldigt trevlig! 

Det var väldigt skönt att lägga sig när vi kom hem och jag är glad att jag tog bilen!!


Besök från Norge.

I onsdags efter praktiken åkte jag till Tullinge för att lämna lite grejer till Nattis och kolla hur hon mådde efter sin knä-operation. Vi grillade och Jonthe bakade några riktiga sockerbomber! Kakdeg med kladdkaka runt, doppad i choklad. 


Idag är det fredag och jag reflekterade över att det var väldigt längesen jag fick känna att det var skönt att det är fredag! Har ju pluggat länge nu och inte så mycket på fredagar och när jag har jobbat har det varit oregelbundet vilka dagar och konstiga tider. Men idag kände jag att det var så skönt att det var fredag!


Efter jobbet, som jag väl får kalla praktikplatsen så åkte jag in till stan och träffade Yolanda som är här över helgen från Oslo och hennes kompis Karin. Vi fikade på espresso house och sen gick jag och Yolanda vidare och mötte senare Oscar som vi käkade med. Sen var Yolanda för trött för att göra nåt mer så jag åkte hem till Lukas.

Första bilden är utsikt från jobbet. Globen syns ungefär längst upp till höger.