Nu är Lukas pappa på pappret!

Vi har varit på kommunen och skrivit på papper om gemensam vårdnad och bekräftat att Lukas är Majas pappa. Det var väldigt smidigt med drop-in tider och pappren var redan förberedda för de ringde och frågade om våra uppgifter tidigare. 

Vi har fått paket på posten i veckan. Från Kenneth fick vi några kläder som jag och han köpte till hans dotter när hon var liten, så kul! 

Igår fick vi ett paket från Norge. Yolanda hade skickat två jättefina pyjamasar och en body som Maja kan växa i. Sämst som jag är har jag inte fotat och nu sitter jag och ammar, så jag är lite låst. Men jag försöker komma ihåg vem vi fått vad av och fotar när hon växer i kläderna! 

(null)

(null)

(null)
I tisdags blev hon 8 veckor gammal! 

(null)Den här boken fick vi som present från Tyresö Bibliotek, jättefin! 

Jag har pysslat också. Gjort gipsavtryck på Majas hand och fot. Jag gjorde själva avtrycken när hon var typ en månad, det tog bara ett tag innan jag gjorde klart det! 
Inte helt nöjd med hur jag kladdade på ramen, men tycker ändå att den blev rätt gullig. 

(null)

Idag är det Lucia och det har vi firat genom att Nattis och Jonthe har varit här och hängt och fikat lussebullar och pepparkakor. Jättegott! Jag har inte varit ett fan tidigare. 
I förmiddags var Lukas pappa här en sväng och gick på en promenad med Lukas och Maja också. 


(null)

(null)

(null)

(null)

Gulle! Den här pyjamasen tror jag att mamma har köpt.! Den är i en större storlek så nu kan vi börja prova kläder i 56 för vissa verkar passa nu! 
Andra advent!

Vi åkte en sväng till Länna och sen provade vi nya avfarten från Nynäsvägen mot Norrby som precis öppnat när vi skulle dit och äta middag. 

(null)

(null)

(null)

Maja hade adventskläder på sig! 

(null)

(null)

Jag hann gå på en liten promenad men vi hängde mest vid köksbordet. 
Olle ska vara hemma till jul så vi lär hänga lite med honom. 

Idag har jag varit väldigt lat. Michaela var här en sväng med lite presenter och drack kaffe. Sen har jag bara suttit inne resten av dagen. Det ska inte hända imorn! 

(null)

(null)

Min last i juletider är alltid Juleskum. 

(null)

Nagellack nummer fem. Det här ska jag nog inte heller slänga! Haha, kommer ha alla kvar. 

(null)


Besök!

I torsdags var Lukas en sväng hos sina föräldrar på förmiddagen och kom hem till klockan 13 när vi hade tid på BVC. 

Maja har vuxit och är 56 cm lång och väger 3940 gram nu. Hon fick också vaccin mot Rota-virus. Det är ett vaccin som är några droppar hon fick i munnen. Hon var väldigt lugn när vi var där och vi fick i läxa att träna nacken. Små svarsleenden får vi men bara små och försiktiga än.

Igår fredag åkte Lukas till jobbet och åkte sen till Sandhamn på julbord över natten. 

Jag och Maja fick besök av Ingela och Johanna. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Maja fick fina kläder och jag fick jättefina smycken i 30årspresent. Ett halsband och ett armband. Så fina! De hängde här ganska länge och när dom åkte tog jag mig ut i mörkret på en promenad. 
Det har blivit varmt igen och regnar. 

När vi kom hem kom mamma, pappa, Jimmy och Nattis hit och hängde hela kvällen. 

(null)

(null)

Vi hade Idol-finalen på i bakgrunden. Sebastian vann. Det var bra ändå. Gulligt att han vill bli Sveriges nästa Lill-babs! 

Idag kom Lukas hem vid typ halv två, då var jag och Maja ute och gick. På eftermiddagen fick vi besök av Tommy en stund. 

(null)


(null)

Här är mössan jag virkade ihop till Lukas, tyckte den blev bra! 

(null)

Nu har Lukas dragit iväg igen för att hämta sin lillebror Olle på Arlanda.
Jag sitter och väntar på att Maja ska somna ordentligt. Hon har inte sovit nån längre stund sen Tommy kom hit typ klockan tre och klockan är snart tolv!! 


IKEA

I tisdags var vi lata ända tills det blev mörkt ute, då gick vi på en promenad. Sen kom Lukas pappa förbi, han hade med sig en present från Undersåker, en jättefin mössa som Ulrika stickat! 

(null)

Igår åkte vi på utflykt till IKEA. Vi köpte en ny tvättkorg och lite andra småsaker.

Annars har vi inte gjort så mycket, jag virkar på en mössa till Lukas. Adventsfika!

I lördags kom Linnéa och Edu hit och hängde på dagen. 

(null)

(null)

(null)

Det var så mysigt att de hade tid att hänga med oss rätt mycket! På kvällen tog jag en kort promenad, det har blivit lite varmare ute igen. 

Igår var det söndag och första advent, dags för adventsfika hemma hos mamma och pappa. Jonthe och mamma hade bakat massa goda saker! 

(null)

(null)

Vi hade köpt en fin klänning till Maja dagen till ära och vi försökte ta ett fint foto. Det gick sådär med hennes minspel! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi stannade där och käkade innan vi åkte hemåt igen. Nu är det semester! Lukas ska alltså vara hemma hela december! Det känns så himla konstigt! 

Idag har vi bara chillat och gått en långpromenad i det tråkiga höstvädret. 

(null)

(null)

(null)

Bebis vill bara ligga på mig hela tiden. Får inte lägga ifrån mig henne många minuter i sträck. 

Linnéa är här!

Nämen, två hela dagar hemma utan att träffa nån! I torsdags hängde jag hemma med Maja hela dagen. Det är regn och rusk ute så vi gick inte ens en promenad. Men jag hann pyssla lite mellan amningarna. Gjorde klart lite julklappar och hann få upp lite julpynt. 

(null)

(null)

(null)

Igår kom Nattis och Linnéa hit och hängde hela dagen! Linnéa löste lite jobbmöte men annars myste vi mest. 

(null)

(null)

(null)

Vi käkade hämtmat när Lukas kom hem från jobbet och de stannade till typ klockan 22. Då var vi ordentligt trötta! Maja var vaken nästan hela dagen!