Dagen-efter-häng och resa hem.

I La Herradura hade Micke och Louise hyrt ett enormt hus som de bjöd på tapas i dagen efter bröllopet. Huset var helt amazing och vi hängde där hela eftermiddagen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Bilderna kommer lite i fel ordning men det får gå bra ändå! Det var fint väder och trevligt häng! 

På kvällen gick jag, Lukas och några av killarna ner till den lilla staden och käkade middag. 

På söndagen var det dags för oss att checka ut och åka tillbaka mot lägenheten. Vi tog med oss Olle och skjutsade honom in till Malaga där vi käkade lunch. 

(null)

Söndagkvällen och måndagen hängde jag och Lukas bara med oss själva. Det var skönt med lite chill efter en intensiv helg! Sverige spelade sin första VM-match mot Sydkorea och vann med 1-0 på grund av en straff. 

Över lag har vi haft en sjukt bra semester i Spanien och idag tisdag landade vi hemma vid 21 ungefär. Bara att packa om, imorn åker vi till Gotland! 


Bröllop i Torre del mar!

Vi packade in oss i bilen vid halv tio och körde de två timmarna till La Herradura, på andra sidan Malaga där det väntades bröllop och häng med kompisar i dagarna tre! Micke och Louise hade bestämt sig för att gifta sig här och det var ju perfekt för oss som gjorde det till en längre semester! 

Vi hann bara checka in på hotellet och göra oss iordning innan det var dags att hoppa in i bilen och åka till platsen för bröllopet. Som var la terazza mangoa i Torre del Mar. 

Så fint! 

(null)

(null)

Vigseln var jättefin, middagen var god och festen var kul! Precis som det ska vara! Jag blev till slut väldigt nöjd med min klänning! 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Dans och kalas fram till midnatt ungefär var vad jag orkade med. Sen tog jag med mig Elin, Aey och Lukas och körde tillbaka till hotellet. Men vilken dag vi hade haft! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tack så jättemycket Micke och Louise för att vi fick vara med och fira det här med er! Allt var så fint fixat och det kunde inte varit bättre! 

Lata dagar i Spanien!

Jag och Lukas åkte till lägenheten i Spanien i lördags och Linnéa kom och hängde med oss några dagar! Vi har mest gjort ingenting. Pratat, gått promenader, ätit och legat i skuggan vid poolen. Det har varit helt bra helt enkelt!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På torsdagkvällen var det dags för henne att åka hem till Valencia igen och vi får se när vi ses nästa gång, men det var väldigt skönt att hänga såhär flera dagar i rad. Jag kan inte komma ihåg när vi gjorde det sist! Kunde det bli värre?

Tänker att jag ska dokumentera det här för min egen skull. Inte så kul bild att lägga ut. Men när jag vaknade igår trodde jag att det skulle lagt sig lite i ansiktet men jag kunde inte öppna mina ögon ordentligt. De hade svullnat upp som aldrig förr! 

(null)

Läpparna. Halsen och fläckar i ansiktet var också kvar. Men det var bara att ta med medicin och åka in till stan. Om jag var hemma hade jag nog inte gått till skolan. 
Hann äta lite vattenmelon och prata med Linnea innan jag åkte. 

Lunch med Frida på stan.

(null)

Fick en bebispresent av henne också, så gulligt! Vi kommer inte ses på hur länge som helst nu! För det här var sista gången i skolan för terminen! Vi hade terminsreflektion, så onödigt. Alla var så glada över sommarlov men jag kan inte vara det än eftersom jag har ett arbete att skriva om innan jag är klar. Det känns surt.

(null)


Efter skolan och lite hejdås till folk hoppade jag in i bilen för att åka till Norrköping. Annie med familj flyttar till Göteborg om nån vecka så det var sista gången jag kunde stanna hos dom också. Det har verkligen varit guld värt för mig att ha dom på vägen hem så jag kunnat stanna och hänga så det inte känts lika långt hem. 

(null)

När jag var där kände jag hur utslagen blev värre och mitt huvud fick typ feber. Stannade på vägen hem och tog fler allergitabletter och det var helt hemskt att köra sista timmen. 

Bestämde mig för att inte smörja ansiktet med Locobase eftersom mamma sa att jag inte tålde den när jag var liten heller och att det känns som att huden har blivit ännu mer irriterad sen jag kladdade på den på ansiktet. 

Men vem FAN ska hjälpa mig?! 1177 går ju inte att lita på, vårdcentralen vill inte hjälpa till, hudläkaren verkade inte intresserad. Jag orkar inte med det här! 

Lider!

Fy fan! Eksem/allergisk reaktion blossade upp idag. Värre än vanligt! Det som var bra i nästan tre veckor! Jag och Carina åkte till jourcentralen här i Jönköping för att nån skulle få se på skiten. Så himla trött på läkare som inte hjälper, så Jönköping kanske är bättre än Stockholm? 

(null)

(null)

Bilder blir ju inte så bra. Men hals, läppar, kinder och ögonlock mår inte så bra. 

Antibiotika, allergitabletter och två olika salvor var domen och förhoppningsvis hjälper det! Precis såhär jag hade föreställt mig sista kvällen i Jönköping... 

Vill också nämna att jag kom hit idag. Så overkligt. Imorse kl. 9 var jag i Liljeholmen för att kolla in en lägenhet med Louise. Ingen tråkig utsikt direkt!

(null)

Efter det styrde jag till Jönköping för jag hade ett möte med programansvarig om min skol-framtid. Blev inte jättemycket klokare, men lite. 

Nu lider jag av den här klådan och vill bara kyla ner ansiktet. Får försöka sova bort det! 

Fem år tillsammans!

(null)

Lukas fick ett kort och en chokladros av mig på morgonen, vi hade redan fixat konsertbiljetter till firande på kvällen! 

Fem hela år tillsammans, det är så sjukt att det har gått så lång tid! Men det har hänt väldigt mycket. Jag bodde ju i Oslo när vi blev tillsammans! Det känns som att det var ett halvt liv sen! Jag ser fram emot att fortsätta ett liv med Lukas och det kommer bli så spännande nu, en höst som kommer förändra våra liv väntar. Vi ska bli en familj, vi ska få en bebis! Det är så märkligt och coolt och mysigt och läskigt. Jag är så glad! 

Efter pluggdag igår åkte jag till stan och mötte Lukas på Pinchos. Gillar konceptet och det är mysiga men maten är inte så god alltså. Men vi hade lite bråttom så vi behövde att maten skulle komma snabbt! Det var mysigt ändå! 
Vi tog spårvagnen ut till Djurgården och gick till Cirkus. Där skulle det vara Veronica Maggio-konsert! Men innan var det ett litet event för att det var HM som anordnade. De bjöd på alkoholfria drinkar, hade trubadur, man kunde göra blomsterkransar, få naglarna målade, fota vid en fotovägg och lite andra saker. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Så fint! Om vi hade varit mindre obekväma hade jag velat ta fler som jag blev mer nöjd med. Men det stod så mycket folk runt omkring. 

Sen var det konsertdags. Veronica är så bra alltså. Det var mysigt att det var på cirkus och det hände saker på scen hela tiden. Tre gästartister hade hon med sig också. Nina Persson var en av dom. 

Efteråt promenerade vi till centralen i sommarkvällen. Det var en väldigt mysig kväll! Och en bra början på vårat nästa år tillsammans! Granskningsseminarium.

Så var det dags. Så läskigt att granska någon annans arbete när man är så osäker på om man ens fattat uppgiften rätt själv. 
Det vi blev mest trötta på var att vi hade en annan lärare som examinator än den vi ställt frågor till under arbetets gång vilket innebär att hon hade andra åsikter om upplägget på arbetet än den andra läraren. 

Men det är bara att fixa till och göra om och göra rätt. Det är på måndag det ska vara inlämnat och klart. Tyvärr har jag fått komplettering på en tidigare uppgift vilket gör att det här inte blev mitt sista. Så trött på mig själv att jag inte gjorde det ordentligt från början! 

Efter granskningen åkte jag hem till Sandra och Jörgen och fikade i skuggan innan jag hoppade in i bilen och åkte hem till Stockholm.!