Texas Longhorn.

(null)

(null)

Efter en dag hemma när jag skrivit ihop en liten uppgift som måste vara inlämnad på tisdag och virkat lite på en beställning jag fått bestämde vi oss för att gå ut och äta. Vi kom fram till att sist vi gjorde det var nog när vi var i Trosa på spa i början av november. Vi är pinsamt dåliga på att gå ut! 

Vi tog i alla fall bilen till Hammarby Sjöstad och åt på Texas Longhorn. Det var så gott med en smördränkt majs! 
Det andra var också gott förstås och jag blev alltför mätt för att äta eftrrätt. 

Nu laddar jag för ännu en vecka på praktiken med ett uppehåll på torsdag när det är obligatoriskt i skolan. 
Mellomys.

(null)

På praktiken går det framåt, även om det är väldigt jobbigt för hjärnan att sitta bredvid nån som sitter vid en dator i typ 8 timmar. Men jag tror jag lär mig saker och jag kommer få börja göra lite saker själv längre fram också.  

I fredags fick jag sluta lite tidigare och åkte då hem till Louise och åt lite där innan vi skulle vidare till jobbet. Det var Chainsmokers på Tele2 arena och jag jobbade till 23.30. Det var mycket som hände under arbetspasset och jag var helt slut när jag kom hem mitt i natten. 

Igår fyllde Jimmy 28. Vi åt middag och tårta i Tullinge med familjen och mormor. Sen var det melodifestival-finalen så vi stannade och kollade på den. Benjamin Ingrosso vann. Hoppas han har en bra chans i Eurovision. Jag tycker än så länge att låten är lite tråkig. Men det kan ju ändra sig. 


Praktik!

Det fick lösa sig så att jag fick hänga på en annan enhet än min praktikplats först. Det var roligt att se en annan plats också! Och nu har jag kommit igång ordentligt och ska hänga med en enhetschef inom hemtjänsten i typ åtta veckor till. Det kommer nog bli bra till slut! 


Födelsedagar.

I lördags innan jobbet käkade jag mat med Louise och sen jobbade vi på Globen på kvällen, det var Kendrick Lamar. Ingen aning, inte så bra. Lukas var så gullig och kom och hämtade mig med bilen! 

I söndags var jag och Lukas på Wilmas tvåårskalas en sväng och sen åkte vi och shoppade ett par längdskidor till mig! Jag tänkte att det var dags nu. Om jag ska lära mig nångång måste jag ju ha ett par egna! 
På kvällen hade Jonthe bjudit in familjen på middag hos oss så vi stressade hem och slängde ihop nån färsk pasta med kyckling, soltorkade tomater och spenat. 

Inga bilder togs på hela tiden, dåligt av mig. 

I måndags var jag och hängde med mormor och senare med Jonthe. På kvällen åkte jag och Lukas hem till hans bror för det var fika för Lova som fyllde 14. Vi åt amerikanska pannkakor med alla möjliga sorters tillbehör. Så gott!

Nästa vecka ska jag nog försöka slänga upp lite foton. Det här håller ju inte!

Vinter.

Det är verkligen vinter nu. Det har snöat oavbrutet i dagarna tre och det är runt minus 10 hela tiden. Så kallt för alla stackars ansikten! Jag har varit ledig ett tag och försöker ta deg lugnt eftersom det är det läkare har sagt till mig som medicin för de här jävla utslagen som vägrar lägga sig. I förrgår var jag lite glad för det kändes bättre men igår var det ett helvete igen. Kunde inte göra nånting. Men nu var det inte halsen som var svullen, det var bara ansiktet istället. Hemskt. Tog allergitabletter och smörjde in ansiktet men det hjälpte inte. Jag gick ut och gick när det var uppehåll, då kändes det lite bättre en stund. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Förra veckan på torsdagen lämnade jag in arbetet jag har varit så sjukt stressad över. Stressen har inte lagt sig eftersom jag inte är helt säker på om jag har uppfattat uppgiften på rätt sätt. Men jag kan inte göra mer nu, det är bara att vänta. 

Tyvärr har utslagen tagit mycket av min tid men jag har också hunnit jobba två gånger på Globen. Igår gjorde jag verkligen ingenting, idag ska jag i alla fall åka in och käka lunch med Lollo.