Trevlig kvall, after all.

Tror ni att de kom tillbaka med en bil eller? Nej, det hade varit problem saklart.
Vilken javla resa horni!
Ja, de hade bokat och fixat allt. Och sen skulle dom betala, sa Luca bad Linnea om hennes kort.
Men det fick han inte gora, det var tvunget att kortet som betalade skulle sta pa foraren.
Sa de gick till en engelsk bank, som Luca har ett kort hos, och sa tog Linnea ut pengar som de satte in pa kortet. Sen gick de tillbaka och skulle betala, men da tog dom bara chip, och Luca kan inte kodn till sitt kort.
Sa det var kort. Sen gick dom rutnt runt och fick inte, och det var fullbokat, och dom fick inte ta nan bil forran imorn. Och allt var kaos.
Och har lag jag och svalte ihjal under tiden. Ungefar sju timmar var dom borta.
Sa vi far alltsa en bil imron klockan nio. Alla vi skulle traffa idag da?
Vi ska ta en traffa folk-dag imorn istallet.!!

Forhoppningsvis kommer Matt med oss ner till London imonr natt. Vi har hort att det ksa vara snostorm imorn oxa. Lagom roligt. Med varan tur komme vi val inte ens hinna till London innan fyrverkerierna pa torsdag...


I alla fall sa gick vi hem till en typ sjuttonde farbror till Luca idag. Det var trevligt hemma hos dom, antar att det var trevligare dar for att det var varmt!!! Vi at pizza och kollade pa jackass innan AuntieJulie kom och hamtade oss for middag. IGEN?! Men det kunde ju behovas, jag har ju svultit hela dagen. Men Linnea hade kopt choklad till mig som forlat att jag fick vanta sa lange. Sot! 
TomWill


Matt

Som vi forhoppningsvis ska traffa imorn alla tre. Det blir ju mysigt! 

Men med varan tur ska man aldrig ropa hej innan man ar over an liksom.


Att vanta.

Kan ju vara det varsta som finns. Jag har legat i det har rummet i tre timmar och vantat pa Luca och Linnea nu. Pa att de ska komma tillbaka med en bil sa vi kan aka och halsa pa Tom. 
Jag har en klocka pa datorn som ar installd pa aussietid, ingen mobil och ingen klocka.
Jag vet inte vad som hander med dom, for dom kan inte hora av sig. Men UncleJoe har akte nyss och skulle hamta dom, for det var problem med bilen, vilket inte forvanar mig eftersom allt gar fel denna resa.
Sa nu har hela dagen gatt at till ingenting. Hoppas bara att vi kommer ivag och kan traffa Matt och Tom ikvall i alla fall.

Jag kom att tanka pa en sak som fick mig att skratta mer an pa lange. Det var haromdan nar vi precis kom hit till York med bussen och satt i AuntieJulies bil och pratade. De borjade prata om nan farbror som var jattelang. Sa sa dem mattet i feet. Vilket vi inte vet sa mycket om. Men han var i alla fall jaaattelang.
Sa ska faster borja forsoka rakna ut hur langt det ar i meter for att vara snall.
*He is really tall... Let's see... Yea I think it's about 18 metres*
Och jag holl pa att skratta ihjal mig efter en stund, jag kunde inte halla mig. Vi sa, nej, det kan inte vara ratt, det maste vara typ 2 meter for det ar jattelangt.
Da sager Luca's kusin som ar typ 1.50 lang. *Han maste i alla fall vara runt tre meter lang, for jag ar 1.80*
Sa mamma och dotter kom fram till att deras slakting maste vara minst tre meter lang.

Och jag forsokte skratta sa tyst som mojligt i baksatet. Tank vad fel det blir nar man har oika matt.

York, England.

Jahaja, sa jag motte Luca och Linnea pa Skavsta och vi flog snabbt och smartfritt over havet till Stansted.
Vi skulle vanta till morgonen efter for att hyra bil. 
Jag spenderade natten pa flygplatsgolvet, vilket ar gjort av sten och haller en jamn temperatur pa ungefar 3 plusgrader? Fy FAN vad jag fros. Jag sov inte sa mycket.

Nar vi vaknar vid halv sex, det ar da problemen borja.

Pa typ tre stallen har de inga bilar kvar. Pa ett stalle later de inte Luca hyra, for han hade inte sitt korkort med sig, det var det vi skulle aka och hamta. Pa ett annat stalle fick han hyra pa sitt pass, men dar hade de bara bilar som man fick kora om man ar over 30. Linnea har korkort, men hon ar inte 21, da far man inte hyra.
Jag ar 21 men jag har ju inget korkort. Detta resulterade i att vi inte kunde hyra nan bil.
Sa vi fick ga och kolla vad buss/tag kosta. Det slutade med att vi skulle ta en buss, som gick klockan 8, allt var fixat, tills hon som salde biljetterna upptackte att bussen var full och att vi skulle fa aka en klockan 5.
Vi lackade, men till slut fick vi plats pa den som gick klockan 11. Vart att vi hade haft en usel natt och fortfarande var pa stansted.?

Jaja, med detta hoppade vi pa bussen och akte i nastan tva timmar innan det var dags att byta. Da hade vi precis borjat bli pa battre humor, vi log tillamed! Da upptacker jag, nar vi sitter pa ett fik och ska ladda min telefon, att telefonen ar borta.

Jag har en klar bild i huvudet av att jag tog bade min och Luca's telefon fran bordet pa flygplatsen och la de i jackfickan. P A N I K.
Vi gar till buss-kontoret och fragar om dom kan ringa bussen, vilket de gor och det lovas att de ksa kolla igenom bussen och ge oss en pling senare. For Linnea hade ju i alla fall kvar sin telefon.
Jag blir sjukt arg pa mig sjal och borjar tanka pa allt jag blivit av med sista aret. Inte smart.

Pa bussen upp till York ringer de oss och sager att de har mobilerna i ett kassaskap i Goldes Green, dar vi kan hamta de pa vagen ner till London igen. Awesome!!

Val i York var det brattom. Hem till AuntieJulie dar vi fick sovrum, dusch och sen satte vi oss i bilen och akte till Bradford, dar Luca's faster bor. Dar var det slakttraff, babbel i koket, Spelet *Dirty Minds* och Nintendo Wii. En del blev lite for fulla, andra inte. Vid elva, tolv fattade vi till slut att alla skulle sova kvar. Jag och Linnea fick en luftmadrass i vardagsrummet och varsin pyjamas.

Idag akte vi tillbaka ner till York dar Luca visade oss runt i stan och vi gick in i en stoor katedral.
Det ar fint har! Mysiga hus, men allt ar ju lite gratt och trist. Tegel ar ju inte sa vacker egentligen. Det finns fan granser! Vi at fish and chips till middag och sen har vi spelat mera Nintendo Wii.

Imorn ska vi hyra en bil och aka och halsa pa nagra vi traffade i Australien. Eftersom vi inte har nagra telefoner har jag inga manniskors nummer och dom ar ju aldrig inne pa facebook, sa vi far se hur manga vi far tag i.
Men det blir nog trevligt. Pa onsdag morgon gar bilen ner till London dar vi ska traffa Johanna och Jessica!En bild pa oss tre nar vi fiade i Stockholm. Nu roadtrippar vi i England.


Julafton.

Vid elva åkte vi ner till mormor och fikade med släkten- Det var trevligt. Vi är ju alltid så himla många!
Jag och Felle diskade för både mamma och mormor har ju gipsade händer.
Klockan två skulle vi vara hemma hos grannen på lite glögg.
När vi gick hem klarade vi av Kalle Anka, all julmat och det traditionella barnen-och-granen-fotot innan vi öppnade julklappar. Jag tror de flesta blev nöjda. 
Godiset bars upp och vi började kolla på en film. Johanna kom hit och gav mig paket och vi åkte iväg.
Till Ekerö, där hennes mor var hemma hos en av sina barndomskompisar.
Som jag oxå känner från Finland, han brukar vara där. Det var trevligt, fint hus och massa mat och efterrätter.
Vi spelade massa kort och pratade tills allt urartade. Vi skulle åka hem, men nycklarna lyckades bli inlåsta i bilen. Den var på, med alla dörrar låsta. Det tog ett himla tag, men till slut fixade det sig.
Vi skjutsade några hem till Bromma och sen åkte vi hem till Johanna där vi fortsatte prata och äta lite.
Julklappsutdelning till Johanna som av nån anledning fick TRE plattänger.
Jag kan inte sluta tänka på vad jag gjorde för ett år sen, men å andra sidan var det ganska trevligt att vara med familjen. Jag kommer ju åka ut på nya äventyr tids nog!


Tröttsamt!

Skulle man till stan med Felle som sovit ungefär minus en timme inatt.
Hon var helt borta, men skulle med ändå.
Här skulle handlas julklappar! Vi gick runt, kollade maniskt på allt vi borde titta på och försökte bestämma vilka saker vi skulle köpa. Sjukt svårt att köpa bara för att man måste och inte för att man vill!
Men till slut blev det nog halvbra ändå. Bortsett från att vi glömde bort det sista vi skulle köpa till Nattis. katastrof!
Hon överlever nog!

På kvällen var det dags för den årliga dagen-innan-julafton-bion.
Jag, Felle, Nattis och Titti var totally alone i en biosalong med 368 platser. Det kändes rätt sjukt.
Vi satt och viskade till varann en stund innan vi insåg att vi kunde prata hur mycket vi ville.
Och vi behövde ju faktiskt inte sitta på stolarna vi hade på våra biljetter!

Filmen vi såg var New Moon. Mycket bra gjord efter boken. Och mycket bättre än ettan.
Så den får ett ganska bra betyg.
En film som däremot är tvungen att se är SNABBA CASH som kommer den 15 januari.
Den kommer säkert suga, men vad förväntar man sig. Boken är BÄST!

NU är det teoretiskt sett julafton. Men i bilen kom vi fram till att man måste vakna upp till julafton.
Det är inte jul innan man sovit. Så jag tänkte nog gå och göra det nu en stund.

Good night people.

Blixtfoton!

Hur fort gick inte detta liksom?!
Söndag kväll typ kvart i tolv beställde jag fotona och dom låg i brevlådan idag!
Nästan 400 stycken! Jag har suttit och sorterat och fixat med dom.
Nu längtar jag tills imorn när jag ska till stan och köpa klisterlappar, en bra penna och lite kul saker så att jag kan göra ett fint album med mina bilder från Australien! Det kommer ta låång tid, men jag tycker ju att det är kul när jag väl kommer igång!

Efter en dag på jobbet med far gick jag ut på en vinterpromenad med Jessica. Det var trevligt, vi har ju inte setts på nästan en vecka! Helt sjukt! Jag hade massa kläder på mig så jag frös inte alls!!!

Felle har varit hos doktorn och fått lite mediciner för att få hennes konstiga utslag som var värre idag att lägga sig. Jag tror det funkade. Hon är i alla fall på fest nu!!

Nu ska Nattiiis ha datorn.
25e december 08, Bondi Beach, New South Wales, Australien


En dag på jobbet...

Förmodligen snart sista ever.
Vad ska jag göra då?
Jag måste söka jobb!! Ska jag försvinna nån annanstans, eller ska jag stanna här?
Eller vad ska jag göra? Kan inte nån bara bestämma åt mig? Jag tycker det här är så jobbigt.
Jag har kollat på lite jobb man kan söka idag. Resultaten är typ, båtvärdinna på nå skärgårds-utflukts-båtar, det verkar ju halvkul, men det är inte förrän i sommar. Eller kanske bartender på ett skepp som åker till Bahamas?
Eller kanske hundvakt på Nordirland? Det finns mycket att välja på, det är väl bara att söka allt och se om nån vill ha mig?
Men jag tycker det är så svårt det här med CVn. Vi får se vad som händer helt enkelt.
Manana Manana, likosm!!

Och jag och Felle har badat spa. Hon har fått märkliga utslag på typ hela kroppen.
Betyder detta att Felicia är allergisk mot katten?

Det måste vi nog ta reda på snart, om det inte slutar.


Vinterbilder.

Bilderna är från i fredags när jag var ute och gick med Nattis.
Det finns fler, men enjoy sålänge!Fotboll.

Har varit och kollat på Felle när hon spelat fotboll idag.
De kom fyra. Det var ju bra.
Men jag tycker inte riktigt om att vistas i Tumba alltså. Blä, gamla skolan.
Obehagliga rysningar.!

Nu ska jag fixa med mina bilder från Australien. Nu ska här framkallas, ÄNTLIGEN!Den här är dock från München, september- 09


Överraskning för Tessan!

Jag tog tåget till Årstaberg där Max, Visar och Oliver hämtade mig och vi åkte ut till Tungelsta.
Vi satt där och pratade ett bra tag innan Joseph och födelsedagsbarnet kom hem.
Jag tror hon blev glad i alla fall!
Tacos, tårta, paketöppning, musik och trevligt sällskap.
Jag, Hanna, Oliver, Matte och Max åkte med en bil hem i snövädret vid tolv.
Matte mådde mindre bra efter nästan en hel flaska kapten!! 
 
S K A D E T A L D R I G S L U T A S N Ö A ? ? ?

När jag kom hem fick jag träffa lilla katten som mamma och dom har varit och hämtat hemma hos Lollo.
Som nu är våran katt? Hon är jättesöt, men jag förstår fortfarande inte riktigt grejen med att ha katt.
Vi får väl se om lilla Trixie kan ändra på det? Hon ligger här och sover bredvid mig i soffan.Sofie, Felle, Jag och Jessica på Hultsfred -09


En mycket bra dag!

Promenad med Nattis i snön - Bilder kommer när datorerna slutat bråka.
 Niclas kom hit och hälsade på - Tittade på huset och fick se hur min familj är.
  Mamma drog med mormor till sjukhuset - Så nu har dom gips på varsin hand.
   Max kom hit och hälsade på - Mitt i middagen som bestod av pizza.
    Tåg till stan med Mange och Max - Mötte Micke och gick till Casino Cosmopol.
      Vidare till Café M... nånting - Stället där de har över 100 sorters öl?
        Gratis inträde, så vi gick till Royal Garden - där vi stannade till halv tre och DJbåset rasade.ENORMT mycket snö!

Vad hände? Det har snöat oavbrutet i typ tre dygn nu!
Om det är fint väder imorn och inte snöar, då ska jag sno pappas fina kamera och gå ut och fota!
Idag har det varit ungdomsgård här! Nattis har slutat skolan och har jullov.
Det skulle firas med att halva klassen kom hem till oss?
Nej, men dom var i alla fall en tolv tretton stycken. Det var trevligt :)

Jag stack ner till mormor och duschade, vågade inte lita på att vi har varmvatten. Det verkar inte som att vi har det alls längre. Inte när jag ska duscha i alla fall.!
Mormors hand såg läskig ut, helt blå och svullen. Hon har ramlat, men doktor vad är det?

Mamma ramlade i trappan, rakt på sin nyopererade, nygipsade hand igår.
Inte så bra alls. Men hon mådde lite bättre idag. Men hon har ont hela tiden, kan inte göra nånting.
Hon går numera under namnet klumpen?

Jag somnade till på soffan och satte mig sen här. Det skulle jag inte gjort. Är inte så trött.
Men nu borde jag snart vara det igen. Jag orkar inte vakna när hela dagen har gått imorn.

Fick nyss sms av Henke som sa att han är i Sydney. Aw, han tänker i alla fall på mig :)

Tre dagar med Linnéa och Luca!

På måndagkvällen efter jobbet hängde vi bara hemma hos mig ett tag.
Jessica var oxå här. Sen gick vi ner till centrum och köpte glass och grejer och gjorde marängsviss!

Tisdag -

Upp och hoppa och in till stan i snöovädret. Fy fan vad det snöade!
Meningen var att vi skulle visa Luca stan, men det gick inte. Vi gick inomhus så mycket som möjligt.
Luca träffade en tjej som han träffade i Australien för typ 8 år sen, hon följde med hit ett tag.
Sen var det dags för oss att ta tåget in till stan, och fortsätta ut till Ingarö.
Hem till Nichlas och Rasmus, som vi tjatigt nog oxå träffade i Australien.
Där var det bastubåt som stod på schemat.! Jättemysigt!
Massa snö utanför, levande ljus och brasa. Ett hål i golvet där man kunde doppa sig i sjön.
Vi sov över där borta, för det är segt att ta sig hem mitt i natten.

Onsdag -

Vi åkte in till stan, vi tre, Nichlas och Hanna. Gick runt lite, kollade på stan trots isande vindar och att Luca hade blivit hur förkyld som helst och inte mådde speciellt bra. Drack varm choklad på ett fik i gamla stan innan vi skildes åt och vi åkte hem till mig och dog i några timmar. Sen åkte Linnéa och Luca till stan för att ta bussen hem till Halmstad igen. Jag åkte ner till Jessica och kollade på TV med henne och Tommy ett tag.

Det dröjer bara lite mer än en vecka innan vi ses igen!


SNÖ i massor!

Ja flera centimeter! Och minusgrader är det oxå, så det kommer kanske stanna kvar ett par dagar.
Vit jul? HoppasHoppasHoppas!!
Jag hade precis somnat imorse vid halv sex när jag vaknade till av att Luca och Linnéa kom och la sig på varsin sida om mig. Dom var ISKALLA, hade varit ute i snövädret. Fy!
Men jag somnade efter en stund och nu är jag nere på jobbet.

Trött på allt. Men det verkar som det snart är över...

Trött?

Fast jag vet inte. Jag har suttit här och stirrat ett antal timmar nu.
I soffan. På våran fina nybyggda övervåning. Haft musik på på tvn och bara mest.
Jag har faktiskt inte en aning om vad jag har gjort. Inget vettigt i alla fall.
Och nu är klockan fyra på morgonen. Luca och Linnéa har hoppat av tåget på centralen och ska ta en buss hit om nästan en timme. Det betyder att dom är här om en och en halv.
Och jag börjar jobba om... 7 timmar. Det är ju ganska lugnt ändå.
Bara jag kommer upp om sex timmar. Men gör jag det? Jag är ju så dålig på att vakna.
Och jag har ju faktiskt inte somnat än.

Jag bara tänker på allt. Hur det är och hur det skulle kunna vara.
Om jag bara var lite starkare, lite modigare. Hade lite mera motivation.
Det önskar jag mig i julklapp. Motivation! Jag skulle bli så glad!

Om jag inte är trött nu kan jag ju tala om att det kommer jag vara imorn.

50årskalas och chill!

Jag mådde inte så bra när jag vaknade igår. Trött och seg och på väg att bli sjuk. Mer sjuk än den jobbiga förkylningen jag dragit på mig. Så jag låg bara i soffan. Heeela dan. Med Nattis, läste bok och kollade på TV, och sov lite mellan varven. Men vid fem sa dom till mig att det var dags att börja klä på mig om jag skulle följa med ner till lokalen och fira morbror Mickes 50årsdag. Eller var det 30årsdag?
Klart jag skulle med, det är ju riktigt trevligt att träffa släkten :) Även om det inte händer alltför ofta.
Matpajer som mamma och mormor hade lagat? Eller säger man bakat?
Och sen panacotta till efterrätt. Mycket gott. Jag orkade inte ta mig nån annanstans och jag stannade kvar där till typ halv ett. Sami kom och hämtade Gunnel och jag liftade med dom hem.

Idag började dagen likadant. Men Jessica ringde och frågade om hon kunde komma hit så vid halv två var det dags att klä på sig. Vi satt mest och pratade ett tag och sen gick vi ner till Henke.
Jag gav dom min Nya Zeeland- bok. Han och hans familj ska åka dit, OCH till världens bästa land!
Australien, om ni inte förstod det. Jag ska tipsa honom om en massa saker och jag är så obeskrivligt avundsjuk just nu! Han åker på onsdag.
Vid nio när vi satt i soffan hemma hos mig igen ringde Max och varnade för att de var på ingång.
Han, Rikard och Tommy kom hit och snackade skit i några timmar och killarna spelade TV-spel med Jonthe.
Älskar dom här impulsivchillkvällarna! Mys!

OCH för er information så har jag bokat Jessicas Londonbiljett idag! Hon ska följa med! Hur kul kommer det inte bli! Waaah!

Nu blir det ett sånt här tråkigt inlägg med massa text igen, men vad ska jag göra, jag tycker det är kul att skriva!
Luca och Linnéa kommer hit och hälsar på imorn! Eller rättare sagt om fem timmar kommer dom till centralen! Vi får se när dom kommer hit! Vi ska nog hitta på både det ena och det andra roliga de tre dagar vi har tillsammans innan dom åker ner till Halmstad, vilket himla flängande det är på dom där två! Men sen dröjer det bara en vecka innan vi ses igen! Vi åker ju till London tillsammans den 26e!!

 

Hit ska Henke efter jul! Port Douglas, Queensland, Australien.


Karaokenight

Efter halkbanan var alla typ hemma.
Jag, mamma, Nattis, Felle och Jonthe åkte till Tumba och sen åkte jag ner till Jessica.
Förfeest. För klockan var ju fyra.
Wilma och Granis var där en stund och sen ramlade alla möjliga in.
Tror vi var runt 15 pers som åkte därifrån in mot stan med 11 över 18 tåget.
Till en kinarestaurang där nedervåningen var våran.
Till slut var vi nog 30 pers som sjöng karaoke och åt chinesemat i 4 timmar.
Det var jättekul att se alla :D

Efteråt blev det mindre kaos. De flesta skulle med men splittrades av olika anledningar.
Johannes blev av med sin plånbok men kom ändå in på stället där vi till slut hamnade.
Nype. Några kom inte in och några valde att åka hem.
Vi dansade i ett par timmar och sen var det hemgång på schemat.
Halvlång promenad i kylan och jag kom hem vid 4.

Nice kväll! Idag har jag baaara legat på soffan och glott och sovit lite.
Ikväll ska vi fira morbror som fyller 50!

Duschdags nu om jag ska hinna med.

Halkbana - Check!

Sju imorse blev man väckt. Taggad? Nej, inte speciellt.
Har ju redan betalat och det måste göras.
Jag och Felle gjorde samtidigt, nice att ha nån med sig liksom.
Det blir alltid så konstig stämning på sånt där när man inte känner nån.
Allt gick bra. Bortsett från att vi hade ett retard i våran bil som inte ens kunde starta.
Hon visste inte hur man körde bil. Alls. Faktiskt.
Felle satt och sa till henne hur hon skulle göra. "Du måste trycka ner kopplingen"
"Du måste lägga i ettan"
Och jag förstår verkligen inte det här med att det är så hiiiimla roligt att köra halkbana.
Jag har i alla fall gjort det nu och det håller i fem år.
Och inom fem år borde jag väl i alla fall ha körkortet?

Jag är ledsen, jag missade lillasyster som Lucia. Hon var jättefin!
Jag har sett bilder, men jag ville vara där. Himla tråkigt.

Förkyld och förvirrad.

Och mobillös, kan det bli värre?! Jag vet inte det. Morgondagen stressar jag redan för.
B L Ä.! Jag har nog varit i alla sinnesstämningar man kan vara idag.
Glad, ledsen, förvirrad, trött, pigg, irriterad, förvånad, bedrövad. En hel massa i alla fall!
Jag förstår inte vad som hände!? Varför var jag helt förkyld när jag vaknade?
Jag åkte i alla fall till Tumba med mamma och kollade in en affär, men hittade inget intressant.
På jobbet fick jag en del gjort och sen har jag bara umgåtts med Felle och Nattis.
Pratat i telefon har jag gjort oxå :)
Men snart är det dags att gå och sova. Det är ju tidig uppstigning. Imorn igen.

Btw så är jag stolt över Felle. Hon är inte långt ifrån det här college't i USA!


Vilse på IKEA.

Haha, jag tror jag dör! Efter jobbet igår åkte jag med pappa till IKEA.
Vi skulle köpa ett stödben till bänkskivan i köket. Wohooo!
Köket börjar bli ett kök! Vi kommer nog kunna äta julmiddag på riktigt, i ett nytt fint kök!
När hände detta sist?!

I alla fall så gick vi helt lost på IKEA. Jag trodde pappa visste vart vi skulle, vilket nu i efterhand verkar som en helt dum tanke redan från början, och gick och pratade. Vi gick typ två varv på översta våningen.
Förstod inte var man tog sig neråt i denna labyrint, hittade en hiss som vi åkte upp och ner i några gånger.
Allt var helt kaos och det blev inte bättre av att de med jämna mellanrum ropade ut hur lång tid vi hade på oss innan varuhuset stängde. "Varuhuset stänger snart, men det är fortfarande öppet i 30 minuter"
Det började bli riktigt jobbigt när dom sa "Varuhuset stänger snart, vi ber er gå mot kassorna, det är öppet fem minuter till" Men till slut hittade vi stödbenet och kunde ta oss därifrån.
IKEA är inget ställe man ska åka till en halvtimme innan det stänger!! Inte ens om man bara ska ha en sak!

Jag våldgästade Matte och Jessica en stund och sen var jag ute och körde bil med mamma i typ en timme.

Sen somnade jag i vanlig ordning på soffan och vaknade vid halv 7 imorse.
Detta börjar bli en dålig vana.


Linnéa och jag vid the shipwreck på Fraser Island.


Like a zombie.

Efter jobbet följde jag med och hämtade sami från jobbet, bara för att jag skulle slippa gå. Så trött. Felle är duktig på att köra bil. Hon kommer ta körkort snart. Duktigt av henne! Pappa och mamma var på sjukhuset - mamma ska opereras på fredag. Sjukskriven till 15e januari. Så länge har hon väl aldrig varit hemma från jobbet! Sen skulle de hämta lite tyg som helena köpt från nå konkursutförsäljning. Slutade med att de fick ringa sami som kom med lastbilen! dom fick bära ner det för nån liten trappa för hissen var sönder. Så det kan gå! Men nu behöver nog inte helena köpa mera tyg på ett tag. Jag deckade på soffan vid halv åtta när vi kom hem och vaknade för en stund sen. Åt pizzasallad, en banan och ett glas juice till middag. Jag känner mig som en zombie. Känslor, ska det vara nåt att ha eller?

Long time no see.

Ja, det var riktigt mysigt på jobbet idag. Besök av folk jag inte sett på länge och Johanna satt här bredvid och sov i en stol. Efter jobbet raceade vi hem och hämtade Jessicas kamera som vi lämnade nere hos henne på jobbet, samtidigt som vi postade iväg Luca's pass som han tappade i Johannas bil!
Värt, han behöver ju verkligen det när de ska till Åre på torsdag för han har inget annat ID.
Men förhoppningsvis kommer det fram i tid!
Middag hos Johanna och sen åkte vi till stan med Ingela och hämtade massa betongsaker hon har gjort.
Jättefina saker! Riktigt konstnärlig har hon varit på kursen.
Sen åkte vi och umgicks med Bilal en stund. Det var så längesen vi sågs! Och man kan ju inte sluta le.
Pratade halva natten, sen var det dags att gå upp klockan 6 igen.

Jag sov mest i bilen, vi åkte till Skavsta för att lämna Johanna på flygplatsen.

Jag tog en Vagabond-tidning på flygplatsen som jag ska läsa när jag inte har nått mer att göra på jobbet.
Vilket lär bli typ på torsdag. Det är en del att göra alltså.

Blä. Jag tycker ruskigt illa om detta. Och blek är jag oxå.

 

   Jag och Reef - utgång i Surfers Paradise. Måste ha varit Mars/April-09


Internationell weekend som Granis skulle sagt.

Eller det sa han ju verkligen faktiskt.

Fredag:
Jag vaknar av ett samtal från älskade Johanna som säger att hon missat planet. Hon som skulle komma hem och överraska alla! Men efter mycket om och men fick hon tag i en ny biljett. Dock till ett plan tio timmar senare.
Jag städade mitt rum hela dagen och strömmen krånglade som fan. Inga lampor.
Vid fem kom Linnéa, LUCA, Jess och Leanne hit! Åh, det var så kul att se dom!
Vi åt tacos, fixade oss och när Johanna var här och gett de flesta en mindre chock gick vi ner till Jessica där vi åt lussebullar och pepparkakor innan vi tog oss in till stan, där det var förvirrat.
Men till slut hamnade vi i alla fall på Solidaritet och dansade ett tag. Halvkul men helt okej. Dom var ju här!
vi ramlade in hemma hos mig vid halv fem och mitt rum känns som ett hostel.

Lördag:
Vi bestämde oss för en seg dag. Jag vaknade innan de andra och gick upp och bakade chokaldbollar.
En utflykt till systemet var det enda vi hann innan det var mörkt igen och vi fixade för utgång.
Åt middag hemma hos Johanna och Jessica, Felle, Tommy och Karin kom oxå dit.
Kom till Stuvsta station i två omgångar och vi missade tåget.
Gick till The Bridge där vi mötte Granis, Micki, Ricki och Lina. Tappade dock bort Johanna och Luca på vägen.
Det mesta var kaos, lillebror och Lejon kom oxå dit. Några mådde sjukt dåligt och vi kunde itne få tag i de som var försvunna. Vid halv två var alla äntligen samlade på McDonalds och jag kunde slappna av.
Hem och sova. Mest kaos kväll.

Söndag:
Luca och Linnéa åkte hem vid niotiden. Jag, Jess och Leanne åkte in till stan och gick långpromenad i bläväder.
Men dom tycker om att vara turister och tyckte att Stockholm var fint.
Mamma skar sig i fingret, (pekfingret, närmast handen på fingret, in till benet.)
Så hon fick åka till sjukhuset och sy och jag lagade maten.
På kvällen åkte vi och Johanna på ett random äventyr. SevenEleven. Sightseeing från bilen och vi tittade på Globen. De impulsiva äventyren är alltid dom bästa!

Och idag vaknade vi vid åtta och Johanna kom och hämtade oss.
Vi åkte till Skavsta och släppte av tjejerna. Det dröjer inte länge innan vi ses igen! Nyår!

Sammanfattningsvis en mycket trevlig helg. Och det är inte riktigt slut än. Johanna åker tillbaka till England imorgon på morgonen, för hon måste hem och jobba. Men det dröjer inte så länge till innan vi ses igen!

One of those things you can talk about next time


Mild, grön och mestadels grå.

Det är hur helgen kommer vara om man frågar hon som presenterar vädret på fyran.
Jag hoppas min kommer bli crazy och mycket färgglad!!

Jag har kört lite bil på hala vägar, ätit mat som lilla lillebror lagade till middag.
Kollat igenom massa bilder och börjat städa mitt rum lite. Jag kommer inte hinna göra det jag vill innan jag får besök imorn. Men vad ska man göra. Dom får ta det för vad det är liksom!

Men jag har i alla fall fått en Cosmopolitan av Felle. Och jag vill läsa i min bok och städa klart och baka och har massa saker jag vill göra. Jag kommer nog vara vaken längre än jag borde ikväll. Men det gör inget.
Energin kommer inte ta slut förrän på måndag! Skönt, det är då jag börjar jobba igen.

Excited? SOM FAAAN! Nu kööör vi!Cyrielle, Stephanie och jag i München, på väg till Oktoberfest!


Frostlager.

Det är så tjockt lager med frost överallt så det ser ut som snö!
Det är så kallt att man blir helt kall och röd om näsan på typ en minut.
Minusgrader överallt. Kallt! Men jag har en varm jacka, så det är ganska mysigt!

Åt middag med Lollo igårkväll. Det var trevligt. Vi satt på ett litet, dött ställe nere på Kungsgatan.
Så mycket skönare än hysteriska Kungshallen! Kycklingkebab åt vi.

Efter en liten rundvandring i stan åkte vi hem, jag fastnade hemma hos Matte och Jessica när jag skulle hämta min jacka där. Vi kollade på Paradise Hotel. Vilket program. Saknar ord för att beskriva det alltså.
Ganska kul, men ändå verkligen inte.

Pratade i telefon med Karin i över en timme på vägen hem. Det fick bli en väldans omväg.
Det var inte igår vi pratade! Hon kommer hit i helgen och sen åker hon till Centralamerika i fyra månader!
Ojoj, vilken resa hon ska göra! Avundsjuk? Lite kanske, men mest glad för din skull!

Jag har satt upp min världskarta på väggen. Svarta nålar på alla ställen jag har varit på. Inte än dock, för jag var tvungen att springa till jobbet.

Tredje december. Inte långt kvar till jul.

NYE - Sorted!

Ja ja ja ja JA!!

Den 26e december åker jag, Luca och Linnéa till London. Först ska vi roadtrippa uppåt landet för att hälsa på Luca's släkt, och förhoppningsvis några goingar vi träffade i Australien.
Sen åker vi ner till huvudstaden igen till den 30e så vi kan fira nyår där. Hur bra kommer inte det här bli?!
Love it!! Och nu är det helgen man har att se fram emot. Tänk att det var ett halvår sen jag träffade Luca!
Ganska exakt faktiskt. Jess och Leanne träffade jag sist i mars skulle jag tro. Och Linnéa har jag itne sett på två månader nu.! This weekend is gonna be A W E S O M E. It's gonna be legendary!

Men frågan är om detta år kommer toppa förra. Some pics from nyår 2008.
Dumt det här, nu kommer vi behöva åka till ytterligare ett coolt ställe nästa nyår!


                                         Familjen U.K/swedes


                        Helt sjuka fyrverkerier på Sydney Harbour Bridge


                                 Utsikt från 53e våningen. 


Svårslaget? JA, men vi ska klara det! London, here we come!
 

Vinter?

Okej, det är fint ute idag. Men vart är snön? Är det inte dags för den att komma snart?


 På väg till jobbet.Fin utsikt från jobbfönstret.