50årskalas och chill!

Jag mådde inte så bra när jag vaknade igår. Trött och seg och på väg att bli sjuk. Mer sjuk än den jobbiga förkylningen jag dragit på mig. Så jag låg bara i soffan. Heeela dan. Med Nattis, läste bok och kollade på TV, och sov lite mellan varven. Men vid fem sa dom till mig att det var dags att börja klä på mig om jag skulle följa med ner till lokalen och fira morbror Mickes 50årsdag. Eller var det 30årsdag?
Klart jag skulle med, det är ju riktigt trevligt att träffa släkten :) Även om det inte händer alltför ofta.
Matpajer som mamma och mormor hade lagat? Eller säger man bakat?
Och sen panacotta till efterrätt. Mycket gott. Jag orkade inte ta mig nån annanstans och jag stannade kvar där till typ halv ett. Sami kom och hämtade Gunnel och jag liftade med dom hem.

Idag började dagen likadant. Men Jessica ringde och frågade om hon kunde komma hit så vid halv två var det dags att klä på sig. Vi satt mest och pratade ett tag och sen gick vi ner till Henke.
Jag gav dom min Nya Zeeland- bok. Han och hans familj ska åka dit, OCH till världens bästa land!
Australien, om ni inte förstod det. Jag ska tipsa honom om en massa saker och jag är så obeskrivligt avundsjuk just nu! Han åker på onsdag.
Vid nio när vi satt i soffan hemma hos mig igen ringde Max och varnade för att de var på ingång.
Han, Rikard och Tommy kom hit och snackade skit i några timmar och killarna spelade TV-spel med Jonthe.
Älskar dom här impulsivchillkvällarna! Mys!

OCH för er information så har jag bokat Jessicas Londonbiljett idag! Hon ska följa med! Hur kul kommer det inte bli! Waaah!

Nu blir det ett sånt här tråkigt inlägg med massa text igen, men vad ska jag göra, jag tycker det är kul att skriva!
Luca och Linnéa kommer hit och hälsar på imorn! Eller rättare sagt om fem timmar kommer dom till centralen! Vi får se när dom kommer hit! Vi ska nog hitta på både det ena och det andra roliga de tre dagar vi har tillsammans innan dom åker ner till Halmstad, vilket himla flängande det är på dom där två! Men sen dröjer det bara en vecka innan vi ses igen! Vi åker ju till London tillsammans den 26e!!

 

Hit ska Henke efter jul! Port Douglas, Queensland, Australien.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback