Hjärta

Australien i mitt hjärta! Jag har känt att jag inte kan säga att jag längtar tillbaka så mycket. Inte på samma sätt som linnea. Jag saknar stället, människorna, känslan, upplevelserna. Men det går ju inte att få tillbaka! Jag är sjukt glad över tiden vi hade, att vi träffade så många och att vi hade så roligt! Jag ska lätt ut och resa igen. Det är den där speciella känslan man vill åt! Och jag tror definitivt att jag kommer bli bättre på att uppskatta saker för stunden. Men så till saken då. Jag kom hem från jessica och kollade lite på tv. Kom fram till en film som var sjukt dålig. MEN de pratade aussie. Jag blev helt glad, satt bara och log och kollade klart på den sista halvtimmen. Det är ju så underbart! Man måste bara bli påmind. Jag är nog lite kär i detta land. Som nu känns så långt borta, det går inte ens att beskriva. Det känns som det var i ett annat liv, en annan tid. En annan emelie var där. Det är svårt det där med hur man ska känna. Man kanske ska prata, men vem skulle förstå?

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag förstår!:) prata med mig.Och emelie, vi ska tillbaka! Till rod och lisa. kanske inte inom den närmsta tiden, vi tar en sak i taget. Nu: London. Älskar dig<3 ps. lillasyster ploppade ut imorse:)

Postat av: Linnea

jag förstår emelie! jag kanske längtar tillbaka på ett annat sätt, vet inte varför men det kan vara för att jag känner mig så ensam här hemma. Jag kan ju ändå se på det ur ditt perspektiv, det skulle absolut inte bli samma sak att åka tillbaka utan er!!

2009-10-22 @ 10:30:06
URL: http://lennnia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback