Lillasyster goes gammal!!

GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN FELLE!!!

Jag har bästa lillasystern!
Hur kul är inte det här liksom? Lillasyster krog-gammal! Det skulle förstås bevisas så fort som det bara gick! En halvtimme innan tolvslaget tillåme! Då var vi inne på Laroy. Klubb på Stureplan. Jag tror att du kommer bli en riktig Stureplansbrud!
Jag har längtat efter det här länge! Vi har ju så kul tillsammans, det har vi ju alltid haft, det känns som att vi är lika gamla! Jag tror det kommer bli sjukt bra det här. Vi kommer bli såna som tar med oss syrran vart vi än går! Men det är väl så det ska vara!
Det var roligt att Max och Jessica ville vara med och fira.
Sofie och Zäta oxå. Det kommer säkert bli flera gånger.
Ja, roligt roligt att du har blivit lika gammal som oss andra och jag hoppas på många galna nights med dig!! Det blev ju en ganska bra början i alla fall :)

Älskar dig!!


        Idag har jag tittat på Gran Torino mycket bra.
Och nu ska jag hem och fira 18åringen ännu mera.
Med Kinamat och tårta och kusiner!


Kommentarer
Postat av: gun-britt

Ah. Jag har ju totalt glömt henne Är nu barnvakt i Valla, men du kan väl hälsa henne så gott.

2009-10-15 @ 19:19:19
Postat av: Granis

Först får man väl säga grattis till henne..

Men sen kan man inte låta bli att påpeka lite saker, "Ja, roligt roligt att du har blivit lika gammal som oss andra" Hon blir väl liksom inte lika gammal som dig för att hon fyller 18, hon kanske får göra saker som du får nu, men jag tror inte hon har kommit ikapp dig om jag ska vara ärlig..Hahaha jag va bara tvungen att klaga lite, hoppas det är bra med dig Emelie, vi måste ses snart!

2009-10-16 @ 05:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback