Doha.

Efter en träff med Jessica på Arlanda när hon kom hem från Italien var det dags att lyfta och flyga iväg mot varmare breddgrader. Planen var att sova på planet, det gick halvbra. Jag powernapade en kvart typ, sen har resan mest gått ut på att kolla på film, spela nått jävla frågespel på engelska, som Jojjo vann HELA tiden, och ÄTA. Först fick man en karamell, Jojjo åt en orange, min var röd. Maten bestod av kofta, couscous och en brownie till efterrätt. Men, den märkligaste maten kommer nu. Det var en paj/pirog med typ kakdeg med lamkött och MINT i. Detta var inte i min smak alls faktiskt. Jag som inte tycker jag är kräsen längre.

Jojjo's förklaring är att minten smakade inte så mycket, det var mer som att de hade sprayat i parfym i matform i paj/pirogen.

Nu, fem timmar senare eller. kanske tolv? Vi tror att vi är på samma dygn, sitter vi i en vänthall i Doha, med våran nya vän Mikael från Dalarna som oxå ska till Bali, alla andra skulle till Bangkok.Om tolv timmar, eller 17? eller ja, när klockan är ett hos er imorn, då landar vi på Bali.
Jag har hört att det kostar 8 kr i timmen för att interneta där. Kan hända att jag uppdaterar bloggen ibland i alla fall.
Kommentarer
Postat av: Natalie

Haha, snygga flickor ni är ;)

Postat av: bro

fan va gött asså jag vill oxå resa!

2010-10-19 @ 16:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback