Ny på jobbet.

Men det var inga problem, det verkar vara chill, ska nog klara två veckor där.
Var dock alltför trött för att vara social idag, får spara det till en annan dag.
Men efter jobbet kom Lollo till stan och mötte mig, då orkade jag vara social! Efter en halvlång promenad genom stan, och jag hade fått köpa nya shorts för jag trivdes inte alls i kläderna jag hade på mig, så hamnade vi på Berns. Valle kom och joinade och vi satt utomhus ända till klockan elva! 
 
Sommarkvällar i Stockholm går inte att jämföra med nåt annat! ♥
 Den här bilden snodde jag av Valle!
 

Nej.

Det blir inget Kalmar för mig, det känns inte rätt. INte än, kanske i vår, men inte nu. Det är konstigt att jag fortfarande tvekar dock, när jag skriver att det inte känns rätt. Men jag antar att det går att fixa nästa år om jag skulle ångra mig om ett par dagar. Fan vad det ska vara svårt att bestämma sig för saker. Ska jag aldrig lära mig?
 
Helgen har varit förvirrande som fan. Fredagen var det utgång med Johanna och Jamie efter att ha hängt med Emmy och Helen i typ en halvtimme, vi åkte till samma ställe som Felle var på med massa kompisar och det slutade med att vi försökte få folk att sluta bråka. 
 
Lördagen var om möjligt ännu värre, hälsade på på sjukhuset, min extramamma är inlagd för kanske TBC. Hon är typ isolerad och man måste ha munskydd när man hälsar på. Kvällen spenderade jag mest i tunnelbanan. Det var kaos men några timmar senare hittade jag i alla fall alla på Malmen. Jag sov hemma hos Emmy och Andreas och Sandra joinade oxå. 
 
Nu ska jag till stan, jag ska vara ny på jobbet, igen. Fan, jag hatar att vara ny på jobbet, men det blir säkert bra. Jag måste hinna äta nåt först. Men det är ju skönt att jag vet vad jag ska göra de två närmsta veckorna i alla fall... 

Stockholm.

Varje gång jag kommer hit inser jag att det är nice. Men jag vet inte vad jag vill. Jag har redan hunnit träffa Jeppe, Kenneth och Hanna och mormor, Isabelle som jag inte har träffat på år och dar, Nina som jag kunde utbyta språkreseberättelser med och jag hann tillåme äta melon och glass med Johan. Sjukt mycket folk på lite tid.

Jonathan och Matte var just här och satt och sa att de var uttråkade, de bestämde på tre sekunder att de skulle åka till Köpenhamn, och jag vill följa med! Men jag jobbar ju klockan ett på måndag.

Och jag måste bestämma mig om jag ska plugga i höst eller inte. Tre år i Kalmar? På nått konstigt sätt, känns det som det kanske kunde vara bra. Aaaah. Paniken är nära.

England 2012


 
Det har varit tre intensiva, påfrestande, hysteriska, galna, förvirrade men helt sjukt kul veckor.
Jag är glad att jag gjorde det, att jag klarade det hur bra som helst, jag grät bara EN gång! 
Jag fick en massa nya kompisar som jag hoppas att jag kommer kunna hålla kontakten med. 
 
Nu är mitt liv ovisst igen, men hey, apparently that's how I do it. 
 
Fick just ett samtal från EF, så nu har jag jobb i två veckor till, börjar på måndag klockan ett. 
Heelt okej! Allt löser sig! 

Summeranza 2012.

Efter ett par förvirrande dagar i Torquay, med lite fint vöder, mycket promenerande, sjukt mycket nya underbara människor och alldeles för kite mat och sömn, först med min svenska grupp som btw är bättre organiserat än hela EF , och sen med min nya internationella grupp som består av mycke spanjorer och finnar så var det dags för summeranza. Årets Efhappening utanför London. 4500 EFstudenter, karuseller, hinderbanor, minigolf, karaoke, och sist men inte minst en DJsession med Will.I.Am. Jag blev såklart utvald att åka och följde med de 300 eleverna från Torquay. Det spöregnade mestadels men jag tror att de flesta hade kul. Jag kom hem fyra på morgonen, 22 timmar senare. Har varit helt förstörd idag! Jag lyckas få det att låta rätt nice! Men ibland undrar man ju hur man tänkte.

Hektiska dagar i London

Sjuk grej jag har gett mig in på, men jag gillar det mer och mer trots alla missförstånd, brist på info och väntan. Hostel på åtta våningar utan trappa och massa ungdomar. Townwalk, madamde tussaud och london eye. Middag på stan, shopping på oxford street och jag hann tillåme träffa johanna en stund! Här i torquay är det lika förvirrat men mindre folk. Ledarna är awesome och jag tror att jag kommer gilla stället. Har redan varit min första gång på sjukhuset och imorn splittras min svenska grupp som jag redan gillar skarpt! Sorgligt,en det blir säkert bra!

Peace and Love 2012

Så jag åkte till slut dit och det ångrar jag inte alls, jag fick en inneboende i mitt tält efter första natten och vårt camp fick namnet Mumindalen eftersom jag var där med fyra finnar.
Typ 15 konserter på fyra dagar, vädret var över förväntan trots en rejäl regnskur på fredagkvällen och det var allmänt nice. Mycket mer yngre folk än förra året och som Sara sa så var stämningen på ett annat sätt i år, men som sagt, jag är glad att jag åkte dit!  
Jag har egentligen inte så mycket att berätta om, så jag ger er några bilder. 
  
Veronica Maggio, en av veckans höjdpunkter!


Tre av fyra finnar, Nicolina var min tältinneboende. 


Nationalteatern! 

Viktor, Luiz och Jonte som vi hängde med.