Nu ska vi till Spanien!

Och vi kan nästan åka dit med gott samvete för nu har vi gjort allt vi kan! 
 


Hann typ inte ens märka att det är klart, men nu är det städat och fixat. 

Nu är vi på väg till Arlanda för att flyga till Madrid. Därifrån ska vi köra bil ner till Duquesa där familjen P befinner sig. Det ska bli skönt att komma bort ett tag! Helt klara?

Helt klara blev vi såklart inte, men det är inte mycket kvar nu!
Badrummet är klart, listerna ska bara målas en gång till, "sovrummet" ska bara finslipas, två lister fattas och sen ska allt såklart städas lite. Inflytt sker sen på egen risk, vattnet väntar vi forfarande på. 

Tänk att det här rummet inte fanns i oktober, och att det aldrig har funnits vatten och avlopp i huset! 

Jag tycker vi har varit duktiga! 

Julfest.!

Åkte till stan och hängde med Lollo i fredags på dagen. Sen åkte jag och käkade i tullinge. Plötsligt skulle jag hämta Johanna och Ingela och köra de till en julfest, jag följde med. Lite Hangökänsla över det hela. Det var riktigt rörigt där ett tag men då åkte jag hem. Pratade med Felle mitt i natten i över en timme, vi ses ju på tisdag så det var dags att prata nu.! 

Jag sov i tullinge och igår var det 30årskalas för Anders, Lukas kompis. 
Vi avslutade kvällen med bio! Vi såg Gone girl. Den var bra! 

Idag är planen att få klart i torpet! 

Rörigt!

Igår var en rörig dag! 
Tidigare i veckan har jag handlat lite julklappar och jobbat, träffat Martina och Jeppe. 

Igår var jag ledig, det var så skönt! 
Jag åkte till Tullinge och tvingade Jonthe att följa med hem till mormor. Vi tog med fikabröd och en liten julblomma, det är så mysigt att åka hem till mormor ibland! 

Jag åkte med Jonthe till Hallunda och hämtade Melissa och letade fram kläder i tullinge som jag kunde ha på mig i stan, jag skulle på julmiddag med jobbet. 

Men först mötte jag Ingela vid Slussen, vi gick till kägelbanan och kollade på modevisningen som Johanna anordnat med sin skola. Hon har gått på tillskärarakademien ich utbildat sig till stylist och på skolan utbildar folk sig även till sömmerskor och sånt. Det var kul att se och vi fick goodiebags! Haha, Johanna hade lagt gummibjörnar i goodiebagsen, de vet jag var hon har fått ifrån! 


Johannas bilder.  

Sen stressade jag och Ingela till den nyöppnade restaurangen "kött och fiskbaren" där vi skulle käka middag med jobbet. 
Det var jättetrevligt och jag är glad att jag fick följa med! Vikarier brukar ju inte få hänga med på sånt och jag var den enda som fick! 


Fördrink. Kollegor.! Som nu kommer bli hälften när mitt jobb ska delas upp på två olika ställen. 

One of those weeks again...

Så, måndag litet möte inför jobbet på tisdagen som var att vara värdinna på "Nobel Dialouge Week" som i tisdags hade föreläsningar och debatter på Stockholm City Conference centre. Det var gamla nobelpristagare och forskare i olika ämnen som hade med samma sak att göra. Temat var "the age to come" 
Världen håller på att förändras för att medellivslängden har ökat. 
Det var intressant, jag hörde en del då jag var mikrofontjej under eftermiddagen. På morgonen Scannade jag in folk.Onsdag jobbade jag en vanlig dag 8-16 och sen åkte vi till torpet där det nu verkligen börjar likna något! 
Det rinner däremot till för lite vatten i brunnen så det problemet funderar Borrkillen på. 

Torsdag morgon till fredag eftermiddag (15) jobbade jag på det vanliga jobbet, jag blir så utmattad av de passen! 

Och så hade jag även råkat säga ja till Globen på kvällen, så 16.30-00.30 hängde jag där och jag fick en position där det var att göra hela tiden. 

Showen var kul men herregud vilken fylla! Jaha, just det. Det var julgalan.

Lukas kom och hämtade mig och jag har ju gjort tråkigare saker när jag väntar på skjuts än att kolla på Hoffmaestro live! 

Idag är jag ledig, men imorn är det att jobba dygn som gäller igen! Julafton!

Mysigt med tradition med kompisarna eftersom det inte blir nån ordentlig julafton med familjen nu längre!

Knytkalas, julklappar, tomte och massa mys! 

Och det bästa av allt är ju att träffa alla. Det är så sällan vi alla träffas! 
Det ligger sitter nu både golvmatta och väggmatta i badrummet i torpet oxå! Och brunnen är tryckt, vad det nu innebär, så nu ska pumpen testas för att se om det finns nå vatten! 

Idag tog vi ledigt och har i proncip legat i soffan hela dagen! 
Lussebullar!

Idag hade jag tråkigt och var ledig, så jag har städat och bakat lussebullar, de blev faktiskt goda! 
Så hade vi besök i torpet. Jessica och Rikard kom förbi och kollade! 

Avlopp och släktfika.

Nu är avloppet klart, hålet till vattnet är borrat och det är inte alls nåt utomhusjobb kvar. Tjejen som ska flytta in har varit och ställt in sina grejer så nu ska hon faktiskt flytta in snart, på riktigt! 

Först är det nån annan maskin som ska komma och göra klart vattnet för han vågade inte borra längre ner för då har han tydligen fått salt i vattnet i det området förut. 

I söndags hann vi i alla fall åka till Tullinge på första adventsfika, det var mysigt att hinna träffa alla. Och sen tog vi ledigt från torpet och gick på bio! Så skönt att göra nåt annat som omväxling. Vi såg "Interstellar" den var bra, men lång!!