Avsked.

Igår var jag ledig från jobbet. Jag fikade och hängde med Ester på eftermiddagen och åt middag med Adam på kvällen. Det är tråkigt att veta att jag inte kommer se de så ofta. Men jag är glad att Oslo har gett mig många bra vänner som jag vet att jag kommer se igen. Det blir inte lika jobbigt att säga hejdå då. 

Förra veckan kände jag mig förvirrad och ville typ stanna här. Men ju mer jag pratar om det med folk, ju mer lyckas jag inse att det nog är en bra idé att prova på Stockholm. Det är nog dags nu.

Det känns ännu lite lättare eftersom jag, Yolanda och Rebecca bokade en weekend till Barcelona i söndags. Så jag vet att jag kommer se dom snart igen! 

Nu är min största uppgift att få ihop ett bra cv. Sen ska det sökas jobb! 

Att bo hos Yolanda!

 
Nu har jag bott på Yolandas soffa i nästan en vecka. Det har varit jättemysigt.!
Och framför allt så har jag jobbat tre dagar. 
Det känns ju som att komma hem och det känns plötsligt lite jobbigt att jag kom tillbaka.
För nu ser jag att det faktiskt börjar hända saker! Det verkar som att det börjar bli lite bättre! 
 
Jag orkar inte vara så splittrad hela tiden. Men jag har ju bestämt mig nu. Så nu ska jag bara ta det som det kommer. Det blir bra...
 
Idag har jag tagit en väska med lite grejer hemifrån Yolanda, jag lämnade ju massa saker hemma hos henne innan vi åkte till USA, och flyttat hem till Rebecca.
Hon har inte kommit hem från jobbet än. Men det ska bli mysigt att hänga med henne några dagar!! 
 
 
 
 

Hemma i Oslo!

Som vanligt splittrad. Ville inte åka hit, men förmodligen bara för att jag inte vill åka härifrån igen. Sover på Yolandas soffa och det mesta känns hemma, även om jag inte har ett hem här längre. 

Har myst och slappat en massa med Yolanda och igår hade vi 30årskalas för Rebecca. Hon hade fixat jättefint i en nice lokal med utsikt över Oslo och vi var där halva natten och slutade på krogen. 

Idag har jag varit ute på en liten tur med Yolanda och Abdi och imorn, då ska jag tillbaka till jobbet och se på kaoset. 


En vecka i Stockholm!

Jag som från början bara hade tänkt stanna två tre dagar insåg att det var en dum idé för nån vecka sen och tog ledigt lite till. Det har varit en skön vecka hemma och jag har inte gjort nånting vettigt. Det behövdes lite semester från semestern, så jag bodde några dagar hos Lukas i brandbergen. Jag har ätit juleskum, julskinka och inte sovit på nätterna alls. Himla jetlag! 

Jag och Nattis var i Gnesta och hälsade på lilla mormor som ännu en gång har brutit armen! Men den här gången får hon bo hos Alice och Ivan så de kan hjälpa henne. Det var kul att se de alla tre! Har hunnit med en bio, mys på en bar i stan med Lukas, en dag på stan med Lollo, tandläkarbesök, misslyckat muffinsbak med Nattis och annat trams.

Idag var det dags att åka hem till verkligheten. Det är skönt att vara här. 
Sover på Yolandas soffa och det känns sjukt konstigt att idag var sista gången jag åkte tåget hit för att jobba. 

När vi var i USA sa jag upp mig. Jobbar bara månaden ut. Sen är det Stockholm som gäller. Mer än ett år kan jag ju tydligen inte vara på samma ställe.! 
Snön! Snön har lyst med sin frånvaro xh hela december när vi var borta har det regnat och varit riktig höst. NU! När vi kom hem, då snöar det som aldrig förr! 

New York!

Sista dagen i Miami var det dåligt väder så vi packade och bytte lite kläder och nattis köpte ett par byxor. 
På kvällen lämnade vi Felle på flygplatsen med ett konstigt hejdå, vi har faktiskt ingen aning om när vi ses igen! 

Så tog vi oss till New York. Tog en taxi från flygplatsen och fick checka in i våra rum direkt. Vi på 16e våningen och mamma och pappa på 11e. Typ två minuter från Times Square! Sjukt centralt! Vi ar haft sån tur med boendet överallt trots att vi inte har haft nån aning om vart vi skulle. 

Det var sjukt kallt i New York, vi ville inte gå utanför dörren och både jag och Nattis längtade hem till våra pojkvänner. Men turista skulle vi! Vi hann se Central Park, Empire state building, Madison Square garden, ground zero, frihetsgudinnan och vi shoppade såklart lite till. Alla utom jag och nattis var även på hockey. Det mesta man ska hinna med hann vi med trots den sjuka kylan som lamslog halva USA. Värsta kylan på över 20 år. 2000 flyg inställda så vi var jättenervösa över att vi inte skulle komma hem i tid. 

Vi har haft en bra månad och jag är glad över att den här resan blev av även om vi har bråkat en del. Vi har ju faktiskt väldigt kul! Älskar er familjen!! 
Stranden!

Igår var det halvbra väder så vi låg på stranden! Vi har bara 900 meter till stranden så när det regnade lite gick vi hem och käkade lunch. På kvällen gick barnen på promenad och drack kaffe på starbucks. 

Idag har det varit strålande sol hela dagen! Stekt i solen i typ 4 timmar. Det var så skönt! 
Jag, Felle och nattis käkade lunch på stan. Nu på kvällen var det shopping som vanligt. Och vi köpte underkläder, som vanligt :) 
Pappa 50 år!

Promenad genom stan och fro-yo på dagen. Alla fixade sig fint och kl 18 hade vi bokat bord på Majestic på Ocean Drive. Det var god mat och vi åt tillochmed efterrätt! 

Vi strosade runt lite på den avstängda gatan som var full med folk innan vi gick hem och drack champagne. Vid tolvslaget var vi på stranden och kollade på fyrverkerier. 

Jag, Felle, Nattis och Jimmy satte oss på ett ställe och tog varsin drink som avslutning på kvällen.

Pappa hade nog en bra födelsedag. Det var ett bra och mysigt nyår, det var kul att fira med familjen, DET var inte igår!