Hjärnskakning!

Härom morgonen när jag var sjukt trött, gick jag upp och skulle hämta nåt i min väska utanför sovrumsdörren, jah måste ha böjt mig fram och öppnat dörren samtidigt för JÄVLAR vilken smäll! 

Jag fick så ont i huvet, bara la mig ner igen och tänkte att jag inte borde somna om det skulle vara hjärnskakning. Men jag kunde ju inte hålla mig vaken. Två sjukt jobbiga dagar med märklig huvudvärk. Har varit helt snurrig i huvet och det har känts som att jag har åkt karuseller på en finlandsfärja i en vecka. Inte kunnat koncentrera mig på tv eller att läsa. Hemskt, så det måste nog varit hjärnskakning. 

Men nu mår jag bättre! Känner mig sjukt klantig! Max är hemma!

Hängde med Max hela dagen igår, så kul att han är hemma igen! Och att jag är hemma samtidigt! Vi hängde vid poolen och pratade och han stannade på middag.
Sen åkte vi ner och sa grattis till Melissa som har fyllt 16! Kul att hela familjen där var hemma, det hör inte till vanligheterna! 
Skola?

Igår var jag på Campus Nyköping på en antagningsdag till ett program som heter Musik och Eventarrangör. 

Det var en lång och stressig dag, grupparbete där det skulle skapas ett event, och i sista sekunden ändrade de våra förutsättningar och vi fick även uppgiften att skriva en sång, då hade vi Max en halvtimme kvar innan redovisning. Men vi klarade det. 

Personlig intervju var det oxå, det gick helt ok, även om jag var sjukt mycket mer nervös än jag brukar vara. 

Utbildningen är på två år, den börjar i augusti. Det var 146 pers som gick på såna här dagar och 37 kommer in. 
Man får i alla fall veta om ungefär tre veckor så det är ju skönt. 

Jag sov väldigt gott inatt.! 
En tur till mitt Finland.

I måndags kväll hämtade Ingela mig på gullmarsplan och vi åkte till båten.
De hade som vanligt hyrt in en awesome brasiliansk showgrupp! 

I Finland tog vi det mest lugnt, lyssnade på radio X3M, krattade, badade i havet, spelade kort och åt massa mat, det är mysigt att vara där! 

Två hela dagar var vi där innan det var dags att åka hem igen, men jag behövde en dos av Finland! 
My weekend.

En dag på gräsmattan vid torpet, en kväll med en cider eller två och konsert i kungsan. En söndag med bilåkande, minnen när vi åkte till Skuru och kollade på utsikten och helgen avslutades med middag med lillebror. 


Nytt kök!

Lukas har sån tur! En av hans kompisar jobbar som fastighetsskötare i ett hus i Bromma som ska rivas. Så igår var vi där hela kvällen och rev ut saker som skulle kunna passa i torpet. 

Handfat, toastol, duschblandare, kyl/frys, diskbänk, köksskåp. Har säkert glömt nåt. 

Hur bra som helst! Det tunga arbetet för mig kom när skiten skulle bäras upp på tomten. Det är inte en nådig backe upp till torpet! 

Letar rätt nyckel. 


River lite kök. 


Jättegod men onödigt stor pizza i Nockeby. 

Emelie Gustafsson!

Min kompis Emelie har äntligen fått till en release-spelning för sin första singel. Jag var där med Ricki och Lollo.

Gå in på youtube och sök på hennes namn! 


Date x 3

Min första date var 12.30 med naprapaten. Han masserade, sa att jag ska träna och att vi ska ses i höst. Tråkigt att de har sommarlov på den där skolan. 

Min andra date var kl 17.30 så jag klämde in en emellan. 

Då träffade jag Michaela på en sen lunch och vi kom fram till att vi hade varit arga på varann på Valborg, men allt var telefonernas fel. Hon hade svarat på allt jag skrivit men inget hade kommit fram till mig. 

Sista daten var Linnea, tjejen jag träffade på Heathrow när jag åkte med EF, hon hjälpte mig när bussarna var försenade. Vår buss var försenad 4 timmar, så vi hann prata en del.

Det blev en lång dag! Idag hoppas jag på att iaf lämna lägenheten. 
Heldag med Emelie.

I fredags åt jag lunch med en tjej som var språkreseledare i Oxford samtidigt som jag förra sommaren.
Hon bor i Karlstad men skulle hit för EFutbildning, hon ska iväg i sommar igen. Det slutade med att vi hängde hela dagen, och kvällen! 

Igår var det 85årskalas för Lukas mormor och vi träffade hans syster på kvällen som jag aldrig har träffat. 

Jag har senaste dygnet sovit 17 timmar ungefär. Det kan ju inte vara normalt! She's home!Martina har kommit hem från Australien! Kom fram till att vi inte har setts sen i början av november. Det är ett halvår det! Och ändå kändes det knappt som vi vart ifrån varann!Arbete.

Igår jobbade jag på Investors Bolagsstämma. Men jag var nåt så obetydligt som garderobiär. Medelåldern på stället var 75, det var inte så mycket att göra. Men vi fick mat och kanelbulle! Och sprang iväg och käkade mexikanskt på lunchen, det var trevligt! 

Undrar när man får jobba nästa gång. 
Förvandling!

Långhelgen var lång! Lukas var ledig onsdag till söndag och vi har fixat som fan! Varit på tippen massa gånger, tömt torpet, lägenheten och två kompisars hus på skräp. Gjort om i ett rum i torpet. Varit på IKEA, hunnit hänga med båda våra familjer och med varann. Det har varit bra. 


Före.


Efter!