Pharrell Williams!

Jag har jobbat rätt mycket i veckan, det är action hela tiden där!! Har även hunnit med att träffa Emmy på en fika i Kulturhuset och käka middag hemma i Tullinge med Martina, Nattis och Sofia.

Så i fredags fick jag fyra biljetter till Pharrell Williams konsert i Globen. Ni vet, han som sjunger "Because I'm happy" 
Det var ungefär det jag visste om honom, men oxå att han har haft en lång karriär så det måste finnas andra låtar man känner igen! 

Jag, Lukas, Nattis och Sara åkte dit. 
Vilken lång väntan innan han kom in på scen! Märks att jag inte är erfaren på att gå på såna här konserter, tror faktiskt att det här var den första nånsin. 

I alla fall, blev väldigt positivt överraskad och han spelade massa låtar från hela din karriär, superhitar som han har skrivit med andra som "drop it like it's hot" "hollaback girl" och "get lucky" 

Bra show helt enkelt! MEN! Under showen pratar han mycket om tjejer. Säger " if you wanna  change the world, start here in Sweden" och "feministiskt initiativ" men jag tänker inte så mycket på det eftersom turnén heter "girltour" och hans platta heter girl. 
Men i slutet börjar han prata om valet och så drar han upp Gudrun Schyman på scen! Det var det märkligaste jag varit med om på länge. Väldigt delade meningar i publiken och ett riktigt konstigt slut eftersom hon var på scen när han spelade happy, som var sista låten. Och när man ville skrika för honom när den var slut sa han att man skulle applådera Gudrun. Mycket märkligt slut och de flesta drog så fort dom kunde. 

Men annars en väldigt bra show, jag är glad att vi fick möjligheten att gå dit!!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback