Vi ska flytta till Tyresö!

Förra onsdagen fick vi ett lånelöfte, vi var på några visningar, i måndags var vi på några till, i tisdags vann vi en budgivning och idag skrev vi på papper! 
En 2a precis vid Tyresö centrum! 
Den har inte legat ute på hemnet så det finns tyvärr inga bilder men den är fräsch! Skönt stt vi inte behöver renovera nåt för vi kommer inte ha många kronor kvar efter det här köpet! 

Senast Valborg får vi flytta in, kanske tidigare!

I huset bakom Lukas, högst upp kommer vi bo! Men vi kommer bo på andra sidan och tyvärr inte ha nån balkong. 


Jag rejsade tillbaka till jobbet och på kvällen idag hade jag en middagsdate med Adam!
Lånelöfte!

Det gick igenom! Så nu kollar vi lägenheter mest hela tiden men hu vad dyrt det är! Helt sjukt! 
Just nu känns det som vi kommer hamna i Skogås eller i Tyresö, men tänk om det var vårt eget, då får jag väl bara leva med vart det ligger. 

Jag har hunnit träffa Linn, vara hos naprapaten, jobbat, varit på visning, jobbat på XL- galan i Globen, och igårkväll var vi hemma i Tullinge och åt middag för Helena och Anders var där! De är uppe i helgen för att Helenas farmor fyller 100 år. Sjukt! 

Semmeldagen!

Vilken tur att vi hade möte på jobbet just den här dagen och att vi typ bor granne med ett bageri! 


Jag och Lukas var på bankmöte för att fråga om det går bra att vi lånar pengar så vi äntligen kan köpa oss ett eget hem, vi får svar imorn. 

Sen var det dags för Oslo-häng i Stockholm. Alla tjejer från vårt lilla kollektiv i Oslo har flyttat hit! Vi käkade på Vapiano och det var jättemysigt att ses igen! 

En bättre helg!

Den här helgen var väldigt mysig! 
I fredags kväll var jag jättetrött efter över ett dygn på jobbet, och maten var serverad när jag kom hem! 
I lördags var det alla hjärtans dag och jag fick blommor och choklad! 


Kl. 15 hade vi bokat bord på en restaurang som heter Axela. 

Renröra till förrätt, oxfilé med potatisgratäng och svampsås till varmrätt och vaniljpanacotta med hallonsås till efterrätt. Behöver jag säga att jag var hur mätt som helst efter den middagen?! 


Vi gick till Gullmarsplan och åkte hem och kollade på film på kvällen! 

Igår var det jättefint väder så vi tog oss ut på en promenad. Vi gick runt en sjö, fick klättra över bäverdammar och fick ihop lite mer än en mil. 


På kvällen hade jag tråkigt så jag ringde mamma och frågade om receptet till kärleksmums som nu står i frysen och väntar på att nån ska vilja äta upp dom! 

Nu håller vi tummarna för att värmen håller i sig så att vattnet i torpet äntligen kan fixas! Snurrig i huvudet.

Igår var jag yr i huvudet hela dagen, har slagit i det rejält två gånger på två dagar så det kanske inte var så konstigt. 

På jobbet har det varit ok den här veckan. Det har varit lite action, det är ju så jag gillar det! 

Igår blev en lång dag, jag jobbade på vanliga jobbet och stressade sen till Hovet där Slipknot hade konsert. Galet, konstigt beteende av publiken som gjorde moshpits hela konserten igenom. Väldigt speciellt band. Kul att se men inget jag skulle välja att betala för!

Idag fick jag sovmorgon för jag ska jobba natt på det nyöppnade stället! Ska bli kul att se hur det fungerar där och jag känner redan ungdomarna som bor där! 
Längdskidor!

Jag har aldrig åkt längdskidor. De flesta verkar bli chockade över detta men jag tror kanske inte att det fanns så mycket snö där jag bodde där jag var liten så det fanns spår att köra i? 

Jaja, Lukas har i alla fall köpt sig ett par skidor och jag lånade hans mammas. Det gick rätt bra för att vara första gången, det jag behöver träna på är min balans!

Vinter!

Det har nu snöat i flera dagar och är minusgrader ute så snön ligger kvar! Tänk att det skulle ta ända till februari innan det blev vinter på riktigt! Det är rätt mysigt med snö men det är mindre mysigt att det tar 1,5 timme att åka hem från jobbet i det här vädret! Det blir sån kaos på vägarna! 

I helgen var vi på 30årsfest i Gamla Stan, det var trevligt. Vi sov hos Lukas föräldrar för dom är bortresta och det ska se ut som att nån är hemma. 
Vi sov på en madrass i vardagsrummet! 

Jag har i alla fall blivit informerad om att jag ska jobba heltid, kontorstid fram till april. Men jag får trixa lite med schemat när jag vill, så det är ju bra. 

Idag när Lukas kom hem från jobbet skulle han ut och springa i skogen, as you do när det är typ 15 cm snö och fortfarande snöar? 
Så jag tog på mig mina träningskläder och gick ut en sväng oxå. Det var halt!