Lång vecka!

Den här veckan har kännts jättelång! Ändå har jag bara jobbat tre dagar!
Jag har oxå hunnit vara hos doktorn, där fick jag ny spritlösning till hårbotten, en remiss till logoped och fick veta att alla mina leverfläckar är snälla och ska vara kvar! 

Jag har träffat mormor och Lollo och som sagt varit på jobbet där det är sjukt lugnt just nu! Det är nog därför tiden går så sakta! 
Äntligen ett besök i Oslo!

Det är så skönt att hälsa på när man inte behöver göra nåt ansträngt, bara hänga liksom. Det var ett helt år sen jag var i Oslo, men allt kändes precis som vanligt, som att det var en vecka sen jag var där. 

Jag har hunnit träffa Ester, Adam, hängt mest hemma hos Rebecca och varit på Yolandas födelsedagskalas! Det var så kul att träffa alla igen! Jag har saknat det! 


Det som har varit mindre kul är att jag har varit riktigt förkyld. I fredags och igår var det värst. Idag är det bättre men jag har bestämt att jag ska stanna hemma från jobbet imorn, vi bara smittar varann hela tiden där annars! 

Sitter just nu på Gardemoen och väntar på att mitt försenade flyg ska komma och hämta mig. Lukas ska komma och hämta mig, han är alltför snäll mot mig och jag hoppas att planet inte blir alltför sent så han orkar jobba imorn! Saker att se fram emot.

Jag går ju sönder om jag inte har nått att se fram emot! 
Men nu ska jag till Oslo i helgen, var skönt det ska bli! Jag har inte varit där på ett helt år och har saknat det i över ett halvår, men jag är rädd att jag inte kommer vilja åka hem igen! 

Helgen märkte jag knappt av, jobbade dygn i lördags och igår var vi bara hemma, gick en promenad och kollade in ett hus, Lukas behöver ett nytt projekt nu när han inte behöver snickra i torpet längre. Jag kan tycka att vi ska ha nånstans att bo först, längtar efter att ha ett eget hem! 

Idag efter jobbet mötte jag Johanna, vi gick runt en sväng på stan och sen gick vi och tog en öl, det var mysigt! 


Det var fint med snö, de typ fyra dagarna den fick ligga kvar! 

Två middagar.

Fyra kvällar med mina älsklingar från Australien blev det! 
Kväll nr 3 åkte jag och mötte de efter jobbet och följde med hem till Linnéas kompis Carolin. Vi åt tacos och spelade spel, det var mysigt men jag blir så trött av det här jobbet så jag åkte hem rätt tidigt. 

I onsdags möttes jag och Johanna och skyndade oss till "Bara Enkelt" en restaurang på söder där vi hade bokat bord. Sen kom Linnea och Luca med de vi käkade med igår, plus Star, en tjej från Australien som dom känner och två andra tjejkompisar till Linnea. Så vi var 10 pers som åt middag och hade trevligt. 

Det var lite jobbigt att säga hejdå, jag vet ju inte när vi ses igen. När vi bodde Halmstad/Stockholm var det inte så farligt, men Australien ligger så långt bort!! 


Dom är här!

Som jag har längtat, i ett helt år! 


Linnéa och Luca är här! Det känns så bra att ha dom här hemma i rätt land! 
Jag har jobbat men har hängt med de två kvällar nu. Igår badade vi spa och idag har vi varit i Skärholmen. 

På vägen hem lyckades jag, när jag skulle visa dem att jag numera kan köra bil, hamna med bilen på ett väldigt obra ställe nedanför backen här i Tullinge så det gick inte att få bort den. Pappa fick komma till undsättning med sin bil. Skönt, hade varit jobbigt om jag pajade Marianne och Tages bil! 


Madrid!

Resan var ju inte slut för oss där, vi flög ju till och från Madrid. Så den 2a åkte jag och Lukas tillbaka dit. Det var kul att åka på dan för då fick vi faktiskt se hur Spanien ser ut! 
Vi checkade in på vårt hotell och gick ut och käkade när vi kom fram. På restaurang Tagliatelle.

Vi hade hela lördagen i Madrid och det låg en tunnelbanestation precis utanför dörren så vi åkte in till stan och turistade lite. Ganska mycket. Jag har slagit i min tå riktigt ordentligt, stor blodblåsa på lilltån så jag har inte kunnat ha skor på mig på en vecka, det gjorde riktigt ont efter en dag på stan. Vi gick efter Lukas gps och letade sevärdheter. 

Det var skönt att avsluta semestern med två dagar i Madrid men nästa gång vi åker till Spanien ska vi flyga till Malaga! 

Bildbomb från Spanien.


 
Jag och Lukas flög till Madrid där vi hyrde en bil och åkte ner till puerta de la duquesa där mamma och pappa köpt lägenhet. Mamma, pappa, Jimmy, Jonthe, FELLE och GunBritt var där och väntade på oss. På julafton chillade vi vid poolen och åt julmat och fick julklappar. 


Veckan mellan jul och nyår hann vi med flera utflykter. 

Ronda:


Juzcar: 


Gibraltar:
Ibland hann vi chilla och kolla på film också, Sam kom nån dag innan nyårsafton också. Nyår var väldigt lugnt och sen åkte familjen hem. Jag och Lukas stannade en dag till och Felle och Sam ska stanna en vecka till!