Bygga altan.

Planen var att vi skulle vara lediga tre dagar och få massa fixat hemma. Men både igår och idag har vi haft heldagar hemma hos Sabina och Niklas och byggt en ny altan. 


Igår grävde vi och byggde stommen. Ja, Sabina skulle var beräknad att föda den 17e juni. Vi tycker att det är dags nu! 

Idag har vi byggt klart! 


Och vi hann klart innan bebis kom och förstörde! Trappan får vi sätta dit senare i sommar. 

Göteborg!

Största anledningen till att vi åkte till Halmstad från början var att Felle skulle till Göteborg på reunion med sitt fotbollslag från USA idag. 
Så vi körde till Göteborg på förmiddagen och Felle blev hämtad på stationen och vi andra ställde bilen i ett garage, köpte sushi och låg och chillade i en park. För idag var det fint väder! Vi promenerade genom stan, åt varsin mjukglass i hamnen och sen åkte vi hem till Antonia! Vi kom fram till att det kan vara fem år sen vi sågs sist. Men det var mysigt och som vanligt! 

Efter det speed-besöket åkte vi ut till Orust och hämtade Felle. Där fick vi hälsa på alla hon har pratat om i fyra år och sen åkte vi hemåt. Det gick bra att köra men det har varit dimma de tre senaste timmarna jag har kört. Klockan är halv tre och jag börjar jobba 8. 

Det har varit en intensiv men värd helg! 

Roadtrip!

Det vart en spontan roadtrip. 

Och som så många gånger förr gick vår roadtrip till Oskarström! 
Det som var nytt för den här gången är att lillasyster Nattis är med! Första gången vi systrar åker iväg själva! Nattis har ju alltid varit för liten för att följa med! Men det är inte bara Nattis som är med, hennes bästa kompis Sofia är oxå här! 

Det tog lång tid att köra men vi bytte lite och kom till slut fram. Vi hade glömt tänka på att man skulle ha med sig en nyckel till huset men Helena har ju en! Så vi tog med oss pizza och åt hemma hos henne. 


Idag är det midsommar. Vi började dagen med att åka till stan för att äta frukost på stan med Sara! 


När vi kom hem plockade vi blommor och gjorde kransar! Till lunch åt vi lax och potatis och såklart jordgubbar med vaniljvisp! 


Vi lockade våra hår och åkte på fest. I en lada där Linnea var! Sjukaste var att helt otippat för mig, var Luca's bror där! Jag har aldrig träffat honom tidigare men det kändes som vi kände varandra för att vi har hört så mycket om varann. 
Det var musikquiz och tårta och det slängdes stolar och blöddes näsblod. Det har regnat ungefär hela dagen och knotten var sjukt jobbiga, jag hade glömt hur hemska dom var! 

Men jag är glad att vi hamnade där! Det var längesen jag firade midsommar på riktigt! 


Att ha Felle hemma!

Det är så skönt att ha alla syskon i samma land! Har jag sagt det tidigare? 
Jag jobbade i lördags och i söndags shoppade jag lite med Felle och Nattis i Skärholmen och sen åt jag och Lukas middag i Tullinge hos dom.

 Jag har haft tre dagars ledighet, så igår kom Felle hem till mig, kollade in lägenheten och vi gick till en sjö och sen åt vi pizza till lunch. 
Middag åt vi i tullinge där vi oxå färgade Felles hår och testade att göra Hollywood-lockar i mitt. 
Nu ska jag bara skaffa mig en locktång och lära mig göra det här på mig själv! 

Idag har jag hängt några timmar med min gamla vän Karin som var i stan för en arbetsintervju, det var så mysigt. Minst 1,5 år sen vi sågs sist! 
Mötte Felle så var vi i stan en sväng och sen på kvällen kom mamma, Jonthe och mormor hen till mig, mormor har inte sett lägenheten förut. 
Lukas har åkt till Jämtland så jag ska sova själv i lägenheten inatt! Men det går nog bra, jag ska hasta iväg till ett dygn på jobbet när jag vaknar. 

Jonthe har tagit studenten!

I fredags tog Jonthe studenten! Vad vi är stolta över honom allihopa! Av flera anledningar! Han har tagit sig igenom tre tuffa år av skola, i snabbare pluggtakt än alla andra eftersom han har haft så mycket praktik, kortare sommarlov och hårt arbete.

Men oxå- de senaste månaderna bestämde han sig för att gå ner några kilon och började med en strikt diet. 
Och nu, precis innan studenten nådde han sin målvikt - han har gått ner 24 kilo! Det är så sjukt imponerande! 

Grattis lilla lillebror! Du är min idol! 


Det är så mysigt att ha alla syskon på samma ställe! 

Bröllop!

Igår var det nationaldagen. Jag och Lukas var bjudna på bröllop. Hans gamla kompisar Sandra och Patrik har precis fått barn nummer fem och bestämt sig för att gifta sig. 
Mamma kom hit på morgonen och klippte mig och klockan 13.45 var vi i Sofia kyrka i Vitabergsparken på söder. 
Det var så fint och alla barnen var med. 
Festen började vid åtta på kvällen så där emellan hann vi äta pizza. 


Det var en mysig fest på kvällen även om vi inte kände några och vi åkte hem när vi släppt upp ljuslyktor i luften. 


Vilken bra fredag!

Först var det kurs med jobbet till kl. 13. 
Direkt efter det åkte jag och Lukas hem till Sabina och Niklas och grillade och myste i solen. De ska få en bebis om två veckor! 

Färskpotatis och grillat kött utomhus, vad härligt det var! 

Jag och Lukas tog bussen in till stan för hans gamla klasskompis har tillverkat ett öl dom de säljer till en bar i stan och de hade releasefest eller vad man ska säga. Liveband och öl! 

Vi gick en promenad genom stan som blev rätt lång. Från Skanstull ner till Slussen, till Kungsträdgården där det är smaka på Stockholm - festivalen är och Norlie&KKV gick på scenen precis när vi kom dit. Vi hörde några låtar och sen gick vi upp till centralen och åkte hem. 


Det bästa av allt är vädret. Tänk att inte känna sig kall innan 22 på kvällen. Det här är den bästa tiden. Hoppas sommaren stannar nu. 

2 år!

Nu har jag och Lukas varit tillsammans i två år! När jag kom hem från jobbet igår morse stog det blommor och choklad på bordet. 


Jag var ute och gick 8 km både idag och igår. Jag måste bli av med det onda i min kropp nu! 
Jag har oxå fått reda på att jag bara får ha kvar mitt jobb augusti ut pga att det ska omplaceras personal. Så nu måste jag komma på vad jag vill göra.