Finne?

Ja, är jag finne innerst inne? Nej. Jag tror inte det. Vad är det vi har fått från vår finska sida? Jag pratade med en taxichaufför som sa att han är halv kurd halv finne. Och att han är född i Sverige men han känner sig inte svensk. Han känner sig med finsk. 

Jag känner mig svensk. Men jag känner mig lite hemma när jag hör folk prata finska, även om jag inte förstår vad jag säger. För jag är ju uppvuxen med att ha språket runt mig utan att förstå det. 

Lukas älskar att basta. Det finns en bastu här i vårt område och han hade bokat den igår kväll. Jag har aldrig förstått mig på syftet med bastu men jag kände att jag borde följa med, jag kanske gillar det innerst inne? Jag ska ju vara finne? 

Det är varmt. Det blir jobbigt att andas och så måste man gå och duscha. Det är ganska lugnande och det är skönt att gå ut i friska luften efteråt. Jag tyckte det var helt okej, men det är ju inget jag längtar efter att göra. 

Jag har visst inte fått den delen av det finska heller! 

Nattis har fyllt 21, vi var där och myste och drack moet.

jag har varit och simmat. Jag måste röra på mig, för det är sånt man måste. Men Jag har inte riktigt nån motivation, så jag tänkte att det är ju smart att göra något som inte riktigt känns som träning och simma är nåt jag har tänkt på länge.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback