Promenad genom stan.

Intensiv vecka, jag sover när jag kommer hem från jobbet och den här veckan har både jag och Lukas ryckt ut och hjälpt till att dela ut mat till nyanlända flyktingar. Igår hann jag gå en väldigt mysig morgonpromenad genom Stockholm med Ingela. 

Vi gick från Kungsholmen till Slussen! 
Sen fick jag ett nytt armband av Albrekts guld, för det jag fick när jag fyllde år har redan tappat två stenar! Sjukt smidigt att jag fick ett nytt, bara sådär!

Idag sitter jag på ett asylboende. Jag har aldrig jobbat på ett asylboende tidigare och blev inslängd helt ensam dom fyra första timmarna. Men killarna som bor här är lugna och trevliga så det är inga problem! Ganska avslappnande att vara på ett boende där dom lagar maten och gör allt själva. Man är inte lika stressad som på mitt vanliga jobb om man säger så.

Igår hann jag oxå träffa Lollo och Matte. Matte har jag på riktigt inte träffat på ca 7 år skulle jag tippa på. Det var kul att se honom! Helg och bokad resa.

Att jobba med flyktingbarn just nu är väldigt intensivt. Men det är också en väldigt spännande tid, för man vet verkligen inte hur detta kommer sluta. Jag är glad att jag började jobba med det här innan kaoset började så jag redan visste hur allt funkade. Igår var vi och klättrade på Telefonplan. Nattis var med och det var kul, men jag gillade det andra stället bättre, det var mycket svårare på det här stället. Sen åkte vi hem till oss och chillade och kl. 18 var vi på Gullmars för att hämta Lukas stora bil som han hyrt ut över dagen.
Middagen åt vi hemma hos mamma och pappa. Det är så mysigt att vara där, det är tråkigt att det alltid ska bli ett projekt när man ska åka dit!
Vi hann tvätta båda bilarna i mörkret oxå! 

Idag var vi ute vid torpet och Lukas fixade det sista med lyktstolparna som ska lysa upp vägen från bilen upp till huset så hon som bor där ska slippa gå med mobil-lampan i högsta hugg när hon ska hem. 
Nu är det verkligen höst och det har vi firat med att boka flygresor och hotell i Filippinerna. Just nu känner vi båda att det skulle vara nice att ligga stilla i två veckor så vi har bokat samma hotell under hela perioden. Det är skönt att ha allt klart äntligen! Jag har suttit och klickat runt på internet i nästan tre timmar idag! 

Planen är att vi stannar en natt i huvudstaden och sen åker ner till en ö som heter panglao. Jag vet ingenting om Filippinerna så det får bli som det blir! Vitt!

Äntligen! Vi har målat om vardagsrummet till vitt! Som jag längtat! Vi har båda varit sjuka så det gick inte snabbt men vi gjorde det!

Och så gick vi på bio med Linnéa i lördags kväll, hon var här ett dygn eller två så vi var ju tvungna att hinna ses en stund! Min röst var totalt borta, så det fick bli bio! The Martian. Se den! 

Idag har jag köpt en matta, städat och fixat. Snart ser vardagsrummet ut som ett hem! 

Imorn börjar arbetsveckan för mig igen! 

Minisemester.

Vilken lång paus jag har haft! Kommer nog bara skriva om jag gör nåt speciellt för jag har ingen ork till att skriva om obetydliga ting just nu. 

Så, i helgen var jag och Martina i Halmstad en sväng! 
Vi var i Ullared, hängde med Linnéa och jag hann träffa Helena och Anders och Mattias med familj! 
Hemma hos Linnea var det tema 20-tal. 


Jag fick leka rörmokare och stänga av huset inför vintern, nu håller vi tummarna för att det inte fryser sönder nåt i vinter!!