En vecka till.

Sista veckan i Filippinerna hyrde vi moppe och åkte runt den lilla än Panglao som vi bodde på en dag. 
Det var en söt ö med sjuka kontraster mellan husen, vissa bodde i hyddor tillsammans med sitt djur, ko eller gris och bredvid kunde det vara fräscha färgglada betonghus med trädgård och staket och fina bilar utanför. 
Vi hittade inte så många stränder då resorter har paxat dom flesta men en liten söt hamnade vi på helt själva, men det var ingen bra badstrand för där var så mycket sjöborrar och grejer på botten. 

Den enda sevärdheten på den ön är en grotta, så det var klart vi åkte dit. En grotta en bra bit från havet, det var en trappa ner i marken och en grotta med som en pool inne i den. Sjukt mycket fladdermöss men det var så skönt och svalkande i det klara vattnet! Vi åkte till Manila och var där lite mer än ett dygn innan vi skulle åka hem, den här gången bodde vi mitt inne i storstan precis vid ingången till ett shoppingcenter med 800 butiker, isrink, bowling och bio. Deg var sjukt stort! Men tråkigt nog var shoppingen som hemma, om inte dyrare så jag handlade inte så mycket.
Men vi såg Star Wars på IMAX! Riktigt coolt! 
Hotellet hade 50 våningar. Galen svindel! 

Resan hem tog typ 25 timmar och Jonthe och Sebbe hämtade oss på Arlanda. Vi kom hem till en decimeter snö och sju minusgrader. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback