Torsdag!

Vad skönt det är att inte jobba! Men jag har en stress inuti mig hela tiden. Det är konstigt , jag vet inte var den kommer ifrån.

Igår var en bra dag!
Sjukgymnasten tror att min handled kommer bli bra snart, jag är så trött på att ha ont och inte kunna göra allt.!
Jag åkte in till stan och käkade lunch med Emelie.

När hon skulle hem mötte jag upp Kenneth som vandrade runt i stan för sig själv. Vi gick till Brew Dog och jag smakade en sur öl som smakade persika.

Nästa stopp var Burger and Lobster med Lukas. Konstigt koncept ändå. Tre maträtter på menyn. Hamburgare, hummer eller nån form av burgare som är gjord av hummer? Det var i alla fall gott och väldigt mysigt att gå på restaurang. Vi gör det alltför sällan!

Efter maten gick vi en promenad och gick förbi Stockholms bästa Pokémon-ställe. Det är en väldigt liten park med väldigt mycket folk som spelar pokemon. Folk har filtar och picknick. Sjukt att se!

När vi kom hem till Tullinge hade Jimmy och Jonthe kommit hem från Spanien. Kul att se pepparkakorna.!


Roadtrip!

Efter en hektiskt vecka med jobb och fram och tillbaka till Tullinge för att passa katten var det dags för roadtrip!

Jag, Lollo och Lukas åkte ner till Halmstad! Vilka sjukt olyckor det har hänt på sista tiden. E4an avstängd på två ställen så vi fick åka omvägar.

När vi kom fram kom Linnéa och Rebecka ut till oss och grillade och myste. På lördagen åkte vi fram och tillbaka till Tyskland och köpte öl och stannade på en strand i Danmark för att titta på solnedgången. Även denna dag var det minst två olyckor som fick oss att stå typ stilla i nån timme. Hemskt att det är så farligt att köra bil. Dom var riktigt kvaddade.

Glömde såklart fota men på söndagen åkte jag till Stranden och hängde med Sara och Johan och så kom Linnea och hennes kompisar en sväng innan det var dags för mig att hämta upp Lukas och Lollo och åka hem till Stockholm igen.

Det var en riktigt bra helg även om det var tråkigt att sitta i bilen när det var varmaste helgen hittills i hela landet!


Heltid?

Plötsligt jobbar jag hela tiden! Men det är bra att få ihop timmar nu i juli eftersom det blir väldigt få timmar i augusti då vi ska på semester!

Jag jobbar på ett asylboende och det är väldigt svårt att få med killarna på "aktiviteter" dom är ju 17 år typ. Klart dom inte vill åka på utflykt med mig! Men igår bakade vi egen pizza. Det var uppskattat!

Och idag hoppas jag på att regnet håller sig borta så ska vi åka till en park och grilla på engångsgrill! Men det är oklart om vädret är på våran sida. Det verkar bara vilja regna hela tiden. Men det är i alla fall tillräckligt varmt för att slippa ha jacka på sig!

I helgen byggde Lukas äntligen klart trappan på altanen hemma hos våra kompisar!

Hysteri. Det finns ett spel till mobilen. Pokémon. Man går runt ute och fångar pokemons och man kan tävla mot andra. Det exploderade på en gång! Plötsligt hör man folk prata om det och jag ser folk som går och letar genom mobilen. Lukas fastnade efter en kvart och han har fixat det till min telefon oxå. Trots att det inte är släppt i Sverige och man måste fixa så att telefonen tror att man ännu USA för att ladda ner det. Min telefon har för dålig batteritid. Men det är ett bra sätt att få folk att röra på sig! Kommer kanske bli mycket promenader resten av sommaren!


Sommarkväll

Igår var jag ute och plockade blåbär med killarna på jobbet och sen bakade vi muffins med dom.
Det är kul att gå runt och prata om vad olika saker heter och lära dom hur saker går till. Visa att man kan äta smultron och blåbär från skogen. Som man gör med barn, bara att dom här är typ 17 och större än vad jag är.

Efter jobbet åkte jag in till stan och hängde med Adam. Vi drack cider på Medborgarplatsen, gick en promenad och åt glass nere vid Slussen. Det är kul att han bor i Stockholm!


Lovisa 28!

Direkt när vi kom hem från Halmstad åkte jag till stan för att äta födelsedagsmiddag med Lovisa. Vi åt på Axela. Man får väldigt mycket mat!

Sen tog vi en promenad genom söder och bort till Gullmars där bilen stod. Lollo ska låna den några dagar.


Halmstad!

Eftersom min hand inte vill arbeta för tillfället passade jag på att åka med mamma och Jonthe ner till Halmstad på en minisemester. Planen var att måla golvet i hallen på övervåningen, regla upp för vägg i vardagsrummet och tapetsera i köket. Som vanligt när det är semester.

Jag tapetserade med mamma men målningen var svår att hjälpa till med. Det blev vit färg i taket i hallen på övervåningen också, det blev jättebra!

Vi hann även en sväng till Gekås, det har varit så dåligt väder ändå.

Igår var Sandra här och hälsade på en stund och idag åkte vi in och kollade in Marie-Anne och Tages lägenhet i stan. Dom har det så fint!

Det var fint väder i stan så vi gick en kort promenad innan vi åkte hem.


En vecka hemma.

Jag har hunnit visa min vän Elin lite av Stockholm, vi bodde tillsammans i Norge och hon har precis flyttat hit. Gått en promenad genom stan med Lollo, varit på nån festival i Kungsan med några av killarna från jobbet och kollat på en säsong av serien "The last ship" med Lukas.

Lukas har fyllt år också! Jag hade panik och visste inte alls vad jag skulle ge honom, men ibland går det bra när man bara åker in till stan och kollar. Det blev två skjortor och två LP-skivor som han blev jätteglad för. Köpte blommor också, men det var mest för min skull.

När Jonthe fyllde år testade moster och kusin tekapslar jag fått från Buzzador. Kapslar som man kan sätta i Nespresso-maskinen! Dom tyckte att det var gott men smaken Grapefruit och mandarin var favoriten.