Ensam i storstan.

Felle skulle till Barcelona och dom andra åkte hem kl. 10 imorse, de flyger ju till Oslo. 
Mitt plan lyfte 17.40 så jag hade några timmar att slösa bort.
Mina hörlurar hade gått sönder, min mobil startade om sig själv typ var femte minut imorse så jag blev orolig att den skulle dö helt, men det gick bra. 
Igår när jag skulle lägga mig hittade jag inte min pyjamas - tydligen så måste städerskorna ha råkat slänga med dom i tvätten. Mitt fina nattlinne, irriterande! Ja, måndagsmorgonen började inte jättebra... 

Jag åkte och köpte en bussbiljett till flygplatsen, åkte till Regent street och kollade på massa bilar för tydligen var det Gumball race där idag på kvällen och på dagen hade de ställt upp så man kunde kolla på några. 
Köpte nya hörlurar, fick inte tillbaka mitt nattlinne och mina shorts, åkte buss till flygplatsen och hemresan gick hur smidigt dom helst.

Väl på Skavsta slängde jag mig i bilen och körde till Jönköping. Klockan 00.00 la jag mig i sängen och ska stressa ner lite. Imorn börjar stressen på riktigt för på onsdag är det tenta. 

Jag har haft en jättebra weekend i London och jag är taggad på att visa Lukas stan, han har aldrig varit där och jag känner mig nästan hemma efter typ sju gånger i stan nu! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback