The Dressmaker.

Hektiskt dygn nu igen. Slutade jobba kl. 10, skjutsade hem Ingela och drog till mormor. Vi fikade, pratade och gick på promenad. Så trött när jag åkte därifrån så jag åkte och la mig i solen uppe hos mamma och pappa tills Jimmy kom och väckte mig. Det var tur! 

Körde in till Gullmarsplan och lämnade bilen för det är så svårt med parkeringar i stan. Promenerade hälften men pga tidsbrist fick jag ta tunnelbanan sista biten. Mötte Lukas på Rigoletto. 
Det var awesome väder ute, men det var biodags. Guldkväll. Gratis förhandsvisning och vi fick popcorn choklad och dricka. Filmen var Tje dressmaker. 
Jag tyckte den var bra ibland men för överdriven. Man kastades liksom mellan känslor. Lukas tyckte att den borde varit "ännu mer skruvad"

Det var såå varmt ute så vi promenerade tillbaka till bilen på Gullmars. 
Imorse var jag totalt jättetrött, glömde resväskan i hallen så fick gå tillbaka upp när jag kommit ända till bilen. Kom 20 min sent till skolan, men det var ganska värdelösa föreläsningar så det gjorde inget. 

Klockan 14.30 var jag så trött. Tog en sväng till A6 och sen åt jag middag hos Carina och Patrik. 

Här i Tenhult har det pratats och jag hoppade studsmatta. Det är ju kul! 

Stannade på vägen till Jönköping för att andas lite frisk luft och smörja in mina ben. Bra lotion! Mamma, du ska få en. #buzzador #ldbbuzz
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback