Tentan avklarad.

Så himla skönt att tentan är skriven nu! Satt på riktigt och pratade psykologi i typ 9 timmar i söndags. Jag tyckte att jag kunde så mycket! Men frågorna på tentan var svårt formulerade och jag tror jag hamnar precis runt gränsen för G. Hoppas det räcker till ett godkänt i alla fall!

På kvällen var jag på bio med Carina. Det var förhandsvisning på "Jag älskar dig - en skilsmässokomedi" den var lite kul i alla fall. Efteråt satte vi oss på en uteservering och jag drack varm choklad. Så skönt att det var varmt ute till 22 på kvällen!

Idag har jag gjort en skoluppgift och varit på stan med Sandra som jag bor hos. Vi kollade på skor. Jag kan inte bestämma mig!


Tentaplugg.

Jag glömde liksom bort att jag skulle planera in tentaplugg. Jag gör det mellan alla mina planer. Men hyran måste betalas nästa månad också! Helst vill jag få lite pengar över också. Den här månaden räckte lönen till en av mina hyror, det är ju tur att jag tidigare har varit duktig på att spara!

Så blev det fredag, jobbade några timmar och sen åkte jag till Lukas jobb och bytte om. Vi åt middag på Vapiano och kollade på skor till mig. Det är så svårt. Inga är perfekta, det är något fel på alla! Får leta lite till.

Sen var det dags för sunkrunda.
Vi hittade ett gäng, ungefär 20 av våra kompisar under två träd i Björns trädgård. Där var det ett nytt inslag i sunkrundan och det kändes nästan inte okej. Vi fick plastmuggar med minttu och skulle lära oss nån kampsportsritual? Jag förstod ingenting. Men det var ett perfekt sätt och ställe att få det att kännas sunkigt!
Det var kul som vanligt, en del saknades.

Nu är jag på väg till Globen. Jobb under dagen. Plugg hela kvällen!


Födelsedag!

Åkte till Jönköping ett dygn för det var obligatoriskt i skolan. Men sen åkte jag hem igen för det är tentaplugg som gäller. Men jag fyllde ju också år. Tack alla som grattade mig!

På dagen pluggade jag och på kvällen kom familjen hit och fikade. Jag fick bästa presenten av Lukas! Ett spegelskåp som jag kan ha alla mina smycken i!

Finaste kortet jag har fått på länge! Och precis vad jag önskade mig!
Baksaker i en färg!

Jag hade inte trott att jag skulle få massa saker! Det var en mysig kväll!


Äntligen helg!

I fredags jobbade jag och när jag kom hem hade Lukas lagat mat, och köpt blommor! Jag blev så glad och vad skönt det skulle bli med helg!

I lördags satt jag och pluggade hemma hos Lukas föräldrar när han och Jonthe fortsatte renovera hallen och på eftermiddagen hängde jag med Martina i stan.

Efter det mötte jag Emelie och vi tog en öl för att sen ta oss till Slussen med hennes cykel. Vi tänkte att vi skulle skjutsa men hennes cykel var för läskig. Jag cyklade och hon sprang. Sjukt läskigt att cykla i stan! Så mycket bilar!

Men Emelie är van vid att cykla i stan så hon coachade, springandes på trottoaren. Måste sett kul ut! Kvällen avslutades på Slakthuset, innan jag åkte hem.

Söndag skulle vara pluggdag, men jag lagade lite matlådor, hann en långpromenad i stan med Linn och ett arbetsplats på Tele2 arena.


Jönköping

Lukas och hans kollega skulle åka till Malmö imorse så jag liftade till Jönköping och satt i skolan och försökte få nåt gjort.


Men satt mest och tänkte på om jag verkligen vill det här. Men jag kom egentligen inte fram till något.

Tog tåget till Tenhult, kändes väldigt ovant att inte kunna hoppa in i bilen!

Sprang en runda och har kollat på Top Model för att rensa huvudet. Imorn är det skola mellan 10-15 och sen kommer Lukas tillbaka och hämtar upp mig igen!

Kontor i bilen idag!
Chauffören

Lång måndag.

Provjobb först, det gick bra men var intensivt, ska tillbaka på fredag! Tog en promenad i solen i pausen mellan jobben. Det är ju sommarvärme ute fortfarande! Andra jobbet var alltså fotbollsmatch på Tele2. Det var kul! Jag brukar inte tycka att det är speciellt kul där men jag var på bra humör och allt flöt på bra.

MEN. Någon frågade mig var mina glasögon var. Det var en bra fråga. Jag tänkte under typ halva arbetspasset och kom på att jag måste ha tappat de ur väskan när jag köpte mat eller eventuellt lagt dom i påsen med mat. Som jag sedan slängde i en papperskorg utanför Tele2. ÅH NEJ!

Gick ut från arenan samtidigt som alla gäster, kändes sådär att gräva i en soptunna då. Så jag frågade två män hur de tyckte att jag skulle lösa problemet så jag inte skulle vara ensam. De ville hjälpa till, men inte gräva i nån papperskorg. Det var en sån papperskorg man måste ha nån sorts nyckel för att öppna på sidan för att kunna ta ut hela soppåsen .

Frågade en ordningsvakt som gick förbi om han hade nåt verktyg på sig. Men det hade han inte, så han i sin tur frågade en polis som gick förbi. Som inte heller hade nåt verktyg! Vi fick "tillåtelse att göra husrannsakan i papperskorgen" av polisen och till slut fick jag låna en skyddshandske av ordningsvakten så jag kunde kolla om påsen låg kvar. Det gjorde den, och mina glasögon låg där i!

Typiskt mig, men jag är mest nöjd över att jag faktiskt kom på var dom var nånstans! Hade blivit jobbigt att leva utan!

Som sagt. Det blev en väldigt lång måndag!

Tisdag mådde jag dåligt hela dagen, hade sjuk huvudvärk och låg bara på soffan och sov och tittade på tv. Men vid 17 fick jag rycka upp mig för jag och Lukas skulle på förhandsvisning av filmen "Snowden" den var bra! Värt att se när man från början var sådär insatt i vad som egentligen hände!


Superhelg!

På fredagen var jag på arbetsintervju, spännande med en ny målgrupp att jobba med! Provjobb nästa vecka!!
På kvällen var jag och Lukas på räkbåt till middag. 3 timmar båt och en massa räkor, det var mysigt men kunde varit en sådär 45 min kortare. Vi hoppade i alla fall av båten vid Vaxholms castell och gick en sväng.

På lördagen var det äntligen dags att gå på Mamma Mia the party med mamma, pappa, Bettan och Robban och Mia! Kl. 13 möttes vi vid Grönan. Det var jättebra! Kändes verkligen som att vi var utomhus en kväll i Grekland trots att det var mitt på dagen. Shot och vin till frukost! Det var kul att servitörerna var med i showen och det var som en musikal som pågick under middagen. Till och med pappa tyckte att det var bra!

Biden precis här ovanför hör inte till lördagen, men appen låter mig inte ta bort den.!

På kvällen var vi hos mamma och pappa och jag fick äntligen äta kräftor! Gunnel med familj var där, Mia och Robban följde med och såklart var Adam med. Sjukt bra dag!

Helgen avslutades med att jag fikade med Gabriella, min gamla gymnasiekompis som jag inte träffat på över tre år! Jag fick ett jättefint armband av henne, ska visa en bild, säg till om ni vill köpa ett! Och så åt jag och Lukas middag i Tullinge när vi ändå lämnade tillbaka bilen jag lånat.


Dålig update.

Ni undrar säkert hur jag har gjort med skolan nu. Jag går i Jönköping igen. Det tog emot så himla mycket att sätta mig i bilen och köra ner förra veckan. Men det gick bra. Det känns som vanligt när jag är där och får väl bara köra på. Det är ju trots allt inte så långt kvar tills den här terminen oxå är över. Och det är bättre att ha gått ett år än att hoppa av efter ett halvår!

Problem som uppstått är mest ekonomiska. Jag har för tillfället inget jobb och det gör ju att jag lika gärna kan fortsätta plugga. Men det kostar mycket att plugga så det blir svårt då jag inte har nåt jobb.

Det löser sig. Jag får bo på samma ställe jag bodde på förra terminen så det mesta är likadant.

Jag var hemma fyra dagar. Jobbade med pappa och hjälpte Jonthe och Lukas lite grann som renoverar hallen hos Lukas föräldrar.

Åkte till Jönköping måndag kväll, föreläsning tisdag och sen kom jag på att jag inte alls behövde gå till skolan på torsdag! Så jag åkte hem igen igår kväll.