Attersee, Österrike

Efter två nätter i Prag hoppade vi in i bilen och körde söderut. Av nån anledning körde vi småvägar och det tog lång tid att komma nån vart. Men till slut hamnade vi på en camping, Inselcamping, vid södra delen av sjön Attersee i alperna i norra Österrike. Det var otroligt vackert där! Bästa badutsikten på länge! Det var världens oväder på kvällen, så häftigt med blixtar bland bergen! Och vi upptäckte att tältet håller för både regn och vind! 


Dagen efter var det molnigt. Vi tog ett morgondopp och sen tog vi oss ut på en långpromenad, sjön på de här bilderna heter Mondsee.


Det var sjukt varmt i luften så det var bara att hoppa i vattnet när vi kom tillbaka. Så himla härligt vatten! Sötvatten, det kändes som man duschat efter ett dopp! 

Solen kom fram och vi tog bilen för att äta middag en bit därifrån. Har ätit middag med fulare utsikt! Jag kunde inte sluta titta på bergen. Så himla vackert ställe! Och det är så mysigt att sova på camping i de här omgivningarna! Så är man liksom nära vattnet direkt när man vaknar! 


Attersee får högt betyg! Även om affärerna typ inte är öppna och det är rätt dyrt att käka. Men nästa gång kanske vi kan vara lite mer förberedda och kanske ha med oss en liten grill eller annat så vi kan laga mat själva! 


Kommentarer
Postat av: meh.blo.gg

Ser härligt ut


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback