Prag

Haft väldigt dåligt med wi-fi så det blir tyvärr lite sena uppdateringar. Men det får gå bra ändå! 


Så, Polen tyckte vi inte var så kul den här gången så vi drog vidare ner till Tjeckien och Prag. Där checkade vi in på en camping utanför stan som heter Sokol Troja. Det var på en gata där det fanns flera campingar men vi tog bara första bästa.


När jag hade chillat i solen ett tag tog vi oss in till stan med spårvagn och käkade och gick en långpromenad.Mannen som hänger uppe i en pinne ska tydligen vara Freud. Det är nån form av konstverk.


Prag i solnedgången var så fint och jag gillade stan direkt. Mysig. Avslappnad stämning och inte alls mycket folk ståndort man gick två gator bort från största turiststråken. 

Dagen efter blev en riktigt lång dag när vi promenerade riktigt långt. Vi kollade in slottet, åt lunch vid vattnet, gick in i den stora kyrkan på slottsgården, drack kaffe med utsikt över hela Prag. När vi kom ner från berget åkte vi sightseeingbåt och sen strosade vi bara runt och smakade såklart på Trdlo, en kanelbulleliknande brödbit som fylls med vaniljglass. Detta såldes överallt. Sen åkte vi tillbaka till vårat tält. Så himla smidigt när det bara var 10 min med spårvagnen! 


Jag förstår verkligen varför folk gillar att åka till Prag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback