Semester!

Vi har varit så veliga och haft så himla svårt att bestämma oss för vad vi ska göra på semestern eftersom det finns för många möjligheter! I måndags natt satt vi och pratade och så till slut bokade vi en bilfärja till Polen från Trelleborg på tisdagen. 

Vi gick och la oss och rejsade ner till Trelleborg på dagen på tisdagen, färjan skulle gå 17.30. 


Vi hade typ två timmar på oss att kolla in Trelleborg. Vi åt halvbra mat på nån uteservering och Lukas såg plötsligt på sin mobil att incheckningen stängde en timme innan avfärd! Då var det typ 64 min kvar tills båten skulle gå. Alla andra färjor med rederiet behövde man vara på plats 30 min innan. Det måste varit det vi läst först. Vi sprang till bilen och skyndade oss till hamnen. Vi var där typ fyra min för sent men det var inga problem! Bara Lukas som inte hann köpa snus och vi glömde vår korsordstidning på restaurangen. 


Vid tolv kom vi fram till Polen och då hade vi bokat hotell via nätet när vi var på väg. Problemet var att hotellet låg på andra sidan viken, som tog typ en och en halv timme att åka runt och det fanns ingen bro. Men det fanns en liten bilfärja som var öppen även på natten! Till slut hittade vi fram och det var bland de värsta hotellen jag bott på. Det var så smutsigt och lyhört och konstigt. 

Ośrodek Wypoczynkowy Bryza, i Swinoujscie är alltså inget att rekommendera.
Men det var ju inget att göra åt. Vi ville bara sova! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback