Swinoujscie - Stary Kisielin

Vi åkte ner till stranden i Swinoujscie där vi sovit. Området såg jättemysigt ut och stranden var Tylösand-lång. Men det började regna massor så vi gick bara ner och kollade. 


Färjan vi åkte på natten fick man plötsligt inte åka på dagen när man har svenskregistrerad bil, så vi fick åka iväg till nån annan färja. Där var det lång kö innan vi fick åka på färjan. Men där fanns en vildsvinssugga med tio kultingar som sprang runt bland bilarna så tiden gick fort! Har aldrig sett vildsvin förut. De här var vana vid människor i bilkö som matar dom.


 Vi stannade på en outlet och kollade i lite affärer nånstans på vägen och jag hade googlat på några småstäder som ligger på vägen nedåt i landet och sett att det fanns en stor Jesusstaty i en by. Dit åkte vi. Den var enorm! På kvällen kollade jag upp att den faktiskt är störst i världen! Den är större än den i Rio De Janeiro, och aldrig har jag hört talas om den hör som ligger på en åker i Polen.Det var ingen turistrusning dit i alla fall, det var vi och två sällskap till som var där.


Sen var vi framme där vi tänkte att vi skulle campa över natten. Men camping var inte det lättaste att hitta. En var nedlagd, den andra hittade vi, men där hittade vi ingen ingång. Så knäppt. Så det blev hotell. Det var då vi hamnade i Stary Kisielin. 


Villa Natalia, eller Euro Resort är att rekommendera! Så mysigt. I ett bostadsområde. Sjukt fräscha rum och gullig person som jobbar här!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback