Kick-off

Kick-off med jobbet var trevligare än väntat även om maten som det bjöds på var rätt märklig. Buffé kallades det. Det var pommes, lökringar och korv med bröd. De hade fixat en frågesport som mitt lag vann! Vi var så sjukt nöjda över det! Vi vann varsin tygpåse med ett block och lite godis. 

Det var skönt att jag inte var på praktiken under dagen eftersom handledaren var iväg på möten jag inte kunde följa med på. 

Torsdag och fredag har det däremot varit full fart på praktiken och i torsdags åkte jag direkt till Globen, käkade middag med Louise och Madde och sen jobbade vi på konsert. Det var Imagine Dragons, väldigt bra och ett fullsatt Globen. Det var så häftigt när de dedikerade en låten forever Young till Avicii och alla tände sina lampor på mobilerna! 

Så skönt att det är helg nu, trots att det innebär massa jobb för mig! Spanien.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var så skönt att vara borta utan att tänka på vad klockan var eller ha någon tid att passa! Direkt när jag kom hem var det jobb som gällde på söndagen och tillbaka till praktiken på måndagen. Även utslagen i ansiktet är tillbaka, men den här gången var det ögonen som kände för att svullna upp. 

Idag är det dags för kick-off med jobbet på Globen. Vi ska vara i Tele2 arena, får se hur spännande det kommer bli. 

Systersemester

I en vecka kommer jag chilla här med mina systrar. Ska inte göra nånting och inte hålla på med mobilen så mycket. Det ska bli så skönt, vi har varit här i snart två dygn och är redan en nyans brunare och några steg avslappnade. Vi behöver det här just nu alla tre! 

(null)

(null)

(null)

(null)


Middag på stan!

Idag var det sol ute igen! Efter praktiken promenerade jag till Östermalmstorg och mötte Michaela. Vi hamnade på ganska nyöppnade Eataly och käkade middag. Det var jättegott men usch vad jag blev mätt! 

(null)

Det var väldigt god mat, men det var väldigt hög ljudnivå i restaurangen när det började fyllas på, nästan så det blev lite jobbigt. När michaela skulle dricka kaffe tog det ca 20 min innan hon fick den och då var den kall så de fick byta ut den. Annars var vi väldigt nöjda! 
Vi promenerade upp till centralen innan det var dags att åka hem.Glass i solen!

(null)

I lördags jobbade jag hela dagen på VM i synkroniserad konståkning. Jag visste nog inte ens att det var en sport tidigare. Jag var ansvarig i en entré och det gick bra. Trodde tiden skulle gå mycket långsammare än den gjorde! 

I söndags var vi mest hemma på dagen och på kvällen åt vi Grillbuffé i Tullinge som Jonthe fixat. Mamma hade gjort chokladmousse till efterrätt och Jonthe hade bakat havreflarn. Allt var så gott! Biggan var också där och åt, det var längesen.

Praktiken rullar på som vanligt och jag försöker få lite plugg gjort emellanåt. Igår jagade jag en bok på två bibliotek och hittade den till sist på Kulturhuset. Jag visste inte ens att det fanns ett bibliotek där! 
Jag träffade Louise en stund och vi åt glass i solen. Det känns vårigt, men tyvärr är det fortfarande ganska kallt ute. 

(null)Jämtland!

Påsk i Jämtland! Det tog ca 2 timmar längre än vanligt pga påsktrafiken på skärtorsdagen och vi kom inte fram till att sätta igång vattnet när vi kom fram för det hade ramlat ner så mycket snö från taket. Som tur var så var Lukas bror också där så vi sov hos honom första natten. 

(null)

(null)

(null)

Det var så mycket snö där uppe! Vi spelade badminton och hängde ute i solen, var på bio inne i Hammarstrand och åkte längdskidor och jag och Lukas lånade Johans skoter och tog en tur en dag. Det har varit så mysigt och så fantastiskt väder! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det där med längdskidor får jag nog ge mig på att testa flera gånger innan jag förstår hur man gör och att det är kul. 

Vi hann även åka och hälsa på Lukas släktingar som bidde en bit bort dör vi grillade lunch och smakade på kolbulle. 

(null)

(null)

(null)

(null)