Sjuk helg.

Veckan skulle avslutats med att skriva uppsats, men jag gick och blev sjuk. Eller, sjuk vet jag inte men det kändes som jag var allergisk mot något. Jag har i över en vecka haft ett konstigt utslag på halsen som har kliat lite, men i fredags bröt helvetet ut. Det kliade på hela halsen så jag blev galen och mina läppar kändes svullna och torra. Det kändes nästa som att jag hade feber. Men det lugnade ner sig efter kylbalsam och lite frisk luft och jag tog mig ändå till jobbet. Marcus och Martinus spelade i Globen. 

I lördags var det om möjligt ännu värre så jag kunde inte göra annat än att titta i taket, halva ansiktet blossade upp också. Det enda jag åstadkom den här dagen var att lägga några pusselbitar. 

(null)

När det inte hade lagt sig på söndagen ringde jag närakuten eftersom jag skulle ner till skolan i veckan och inte skulle hinna träffa en läkare annars. Hos doktorn trodde man att det är nån form av psoriasis-utbrott som utlösts av stress. Jag fick allergitabletter och ska smörja med mildison två gånger om dagen. 
Jag hoppas verkligen att det lägger sig. Det har inte kliat så mycket mer men mina läppar blöder och spricker och ser hemska ut. Inte så kul att vara ute bland folk! Har inte sparat några bilder på hur det såg ut när det var som värst men det är nog lika bra! Planen är kanske att ta mig till nån riktig hudläkare, vore ju trevligt att veta vad det beror på... 

One last time!

Jag mötte Nattis i stan vid 17 i onsdags. Vi möttes på Pinchos där det faktiskt fanns ett bord till oss trots att vi inte hade bokat, på alla hjärtans dag och allt! 

(null)

(null)

(null)

Jag glömde mitt leg hemma för jag tog inte med mig plånboken. Jag köpte en drink till Nattis innan hon kom men jag fick inte hämta den åt henne eftersom jag inte hade nåt körkort. Så det fick hon göra när hon kom en liten stund efter mig. 
Vi blev sjukt mätta och borde kanske inte ha ätit den där efterrätten, haha! 

Sen tog vi oss till Cirkus på Djurgården, vi kom precis i tid till showen! Hannah och Amanda, jag har lyssnat på deras Fredagspodden i flera år. Och nu ska dom sluta och avslutade med en show. Förväntade mig ingenting, men det var riktigt roligt! Jag är glad att Nattis följde med efter en del tjat från mig! 

(null)

(null)

(null)

När det var slut promenerade jag från centralen till Söder och mötte Lukas som hade varit ute med sitt gamla jobb och så åkte vi hem tillsammans. Vilken bra alla hjärtans dag! 

Another blogginlägg.

Efter en lugn helg med chill hemma, en bio på lördagkvällen och middag i Tullinge på söndagen åkte jag tur och retur Jönköping över dagen i tisdags. I måndags satt jag och Emmy och försökte uppdatera vårt arbete som vi fick tillbaka med lite ändringar som behöver göras innan vi får G. 

Var så himla trött när jag körde ner i tisdags. Pucko, drickyoghurt och Cola försökte jag hålla mig vaken med och jag fick ringa och prata med både Lukas och Jimmy för att inte somna. Examinationen i skolan gick bra men var jobbig och vi drog över tiden. Vi spelade upp inspelade samtal och fick konstruktiv kritik för dessa. Uppgiften sen var att spela in samma samtal igen men ändra på lite saker enligt kritiken. Jag och Sandra körde på direkt efter skolan och fick det gjort.

Det var skönt, redovisningen av det är nästa vecka på tisdag. 

Jag hoppade in i bilen och körde hela vägen till Stockholm i ett sträck. 

Hämtade Lukas på jobbet och när vi kom hem lagade jag mat och han gick och köpte semlor och rosor. Det var ju semmeldagen och det är alla hjärtans dag idag. Men ingen av oss ska vara hemma ikväll! 

Jag ska byta om och ta mig till stan för att möta Nattis! 

(null)

(null)

(null)

I brist på annat får ni några bilder från min promenad i Huskvarna förra veckan! 

Veckan som aldrig tog slut.

Den här veckan har tagit så lång tid! Skola måndag, jag och Safa åkte till Ullared i tisdags. Det var en väldigt trevlig utflykt och jag fyndade lite. 

(null)

Onsdag var det skola igen. Då blev det brandlarm mitt i allt och ingen visste var uppsamlingsplatsen var nånstans. Det var lite rörigt och det började snöa så mycket när alla var ute utan jackor. 

I torsdags hade jag ingen skola men jag pluggade en del och åkte en sväng till IKEA och köpte en gardinstång. 

Igår var det fredag och skolan skulle sluta vid 15, men läraren var så himla förkyld så hon orkade bara till 12. Inte oss emot! Jag och Sandra stannade kvar och gjorde uppgiften som ska redovisas på tisdag. Spelade in ett rollspel. Så dålig på teater! Men det gick bra. 

Jag fick sällskap av en tjej i klassen som skulle till Mjölby och sen rejsade jag hem. Det var så himla skönt att komma hem!! 

Nu är det dags att kolla på OS! 

ISKALLT!

Det har kommit lite ny snö och nu har det blivit riktigt kallt! Idag när jag körde ner till Jönköping låg temperaturen på -10 hela dagen och det var strålande sol. Det var så himla fint hela vägen! 

(null)

Skolan var avklarad ganska smärtfritt och sen hängde jag en sväng hos Carina och dom. Hon har fått komma hem idag! Utan diagnos tyvärr, men hon mår bättre! 

Tog en kvällspromenad ordentligt påpälsad i Huskvarna och det var typ -10 grader. Det var sinnessjukt kallt i Tenhult när jag kom hem till S och T som jag ska sova hos. -15 grader! Det är inte mänskligt. Mina händer slutade fungera efter 100 meters promenad utan vantar. Hemskt! 

Imorgon är vi lediga ifrån skolan så då ska jag och Safa åka på utflykt till Ullared! Så taggad, hoppas jag hittar nåt kul! 

Solsidan.

Stress på förmiddagen när jag plötsligt bestämde med Lollo att det var en bra dag för bio. En timme senare satt vi i biosalongen och kollade på Solsidan. De har ändå lyckats göra en rolig film men den var lite långsam ibland. 

Efter det hängde vi på Max en stund. 
(null)

Jag tog tåget till Tullinge och hjälpte till att fixa maten. Äntligen var det dags att prova Jonthes födelsedagspresent! Lukas kom också dit och åt med oss. 

(null)

(null)

(null)

Det var så gott och jag åt så himla mycket. Helt sjukt! Klockan är tolv nu och jag är fortfarande proppmätt! 
Jonthe hade såklart fixat efterrätt också! 

(null)

(null)

Mamma försöker ta reda på hur man städar Racletten. 

Vi avslutade kvällen med att kolla på filmen Wonder. Så fin! Nu är det sovdags! Ännu en vecka i skolan avklarad.

Vad skönt att vara hemma! Det var längesen jag var borta nästan en hel vecka! 

Jag, Felle och Nattis har bokat in en vecka i Spanien i april! 

Annars har jag mest varit i skolan i veckan faktiskt. Obligatoriska samtalsövningar, mycket reflektioner och tankeverksamhet.

Hängt mycket med Linnéa, trevligt. Vi har lagat mat och varit och hälsat på Carina. Hoppas de kommer fram till vad det är snart så hon får komma hem! 

Idag på vägen hem stannade jag såklart i Norrköping. Så skönt att kunna stanna och mysa med Annie och Elliot en stund, det gör det lättare att köra hem. Vill bryta ihop varje gång jag ska sätta mig i bilen nu för tiden. 

(null)

(null)

(null)
 
Det var så skönt att komma hem till Lukas! 
Vi åt hämtmat och ska bara sitta i soffan hela kvällen! Så skönt!