Baby shower!

Wow vad dålig uppdatering. Men! 
I fredags sent på kvällen landade Felle på Skavsta och Nattis och Jonthe var där och hämtade henne. I lördags åkte jag till Tullinge på morgonen och började förbereda för anledningen till att Felle var hemma. Tittis baby shower! 

(null)

(null)

Det bakades alla möjliga saker och innan vi åkte hem till Titti med alla saker hann vi med att fika en semla med mormor.

(null)

Baby showern blev lyckad. Vi lekte, öppnade presenter och pratade och åt. Det var mysigt och Titti blev överraskad! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag sov kvar i Tullinge och på söndagen shoppade jag, nattis och Felle i mall of Scandinavia en sväng och sen åkte vi hem, satt i solen och myste och Jonthe fixade våfflor för att det var våffeldagen! 

Helt bra helg och nu väntar kort vecka på praktiken innan det är påskledigt!! 

(null)


Praktik

Det mesta av min tid går åt att hänga på min praktikplats och sen gå hem och sova för jag blir så himla trött av det. Så mycket nytt och att försöka hinna med att förstå vad det är chefen sysslar med. Igår var jag med en tjej ute på hennes jobb inom hemtjänsten för att se hur det fungerar i praktiken. Det var skönt att få en dag med promenader och intressant att förstå hur dom jobbar på ett mer konkret sätt. 

I helgen var jag och kollade på Rasmus hockeymatch på Hovet en sväng, de förlorade tyvärr men det var kul att se. Jag var tvungen att gå innan det var klart för jag jobbade på Globen på kvällen. Det var David Batra som körde sin show "Elefanten i rummet". 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu blandades alla bilder ihop men på söndagen gick vi på en promenad i solskenet. Trots att det är snö ute så börjar det komma lite vårkänsla! Texas Longhorn.

(null)

(null)

Efter en dag hemma när jag skrivit ihop en liten uppgift som måste vara inlämnad på tisdag och virkat lite på en beställning jag fått bestämde vi oss för att gå ut och äta. Vi kom fram till att sist vi gjorde det var nog när vi var i Trosa på spa i början av november. Vi är pinsamt dåliga på att gå ut! 

Vi tog i alla fall bilen till Hammarby Sjöstad och åt på Texas Longhorn. Det var så gott med en smördränkt majs! 
Det andra var också gott förstås och jag blev alltför mätt för att äta eftrrätt. 

Nu laddar jag för ännu en vecka på praktiken med ett uppehåll på torsdag när det är obligatoriskt i skolan. 
Mellomys.

(null)

På praktiken går det framåt, även om det är väldigt jobbigt för hjärnan att sitta bredvid nån som sitter vid en dator i typ 8 timmar. Men jag tror jag lär mig saker och jag kommer få börja göra lite saker själv längre fram också.  

I fredags fick jag sluta lite tidigare och åkte då hem till Louise och åt lite där innan vi skulle vidare till jobbet. Det var Chainsmokers på Tele2 arena och jag jobbade till 23.30. Det var mycket som hände under arbetspasset och jag var helt slut när jag kom hem mitt i natten. 

Igår fyllde Jimmy 28. Vi åt middag och tårta i Tullinge med familjen och mormor. Sen var det melodifestival-finalen så vi stannade och kollade på den. Benjamin Ingrosso vann. Hoppas han har en bra chans i Eurovision. Jag tycker än så länge att låten är lite tråkig. Men det kan ju ändra sig. 


Praktik!

Det fick lösa sig så att jag fick hänga på en annan enhet än min praktikplats först. Det var roligt att se en annan plats också! Och nu har jag kommit igång ordentligt och ska hänga med en enhetschef inom hemtjänsten i typ åtta veckor till. Det kommer nog bli bra till slut! 


Födelsedagar.

I lördags innan jobbet käkade jag mat med Louise och sen jobbade vi på Globen på kvällen, det var Kendrick Lamar. Ingen aning, inte så bra. Lukas var så gullig och kom och hämtade mig med bilen! 

I söndags var jag och Lukas på Wilmas tvåårskalas en sväng och sen åkte vi och shoppade ett par längdskidor till mig! Jag tänkte att det var dags nu. Om jag ska lära mig nångång måste jag ju ha ett par egna! 
På kvällen hade Jonthe bjudit in familjen på middag hos oss så vi stressade hem och slängde ihop nån färsk pasta med kyckling, soltorkade tomater och spenat. 

Inga bilder togs på hela tiden, dåligt av mig. 

I måndags var jag och hängde med mormor och senare med Jonthe. På kvällen åkte jag och Lukas hem till hans bror för det var fika för Lova som fyllde 14. Vi åt amerikanska pannkakor med alla möjliga sorters tillbehör. Så gott!

Nästa vecka ska jag nog försöka slänga upp lite foton. Det här håller ju inte!

Vinter.

Det är verkligen vinter nu. Det har snöat oavbrutet i dagarna tre och det är runt minus 10 hela tiden. Så kallt för alla stackars ansikten! Jag har varit ledig ett tag och försöker ta deg lugnt eftersom det är det läkare har sagt till mig som medicin för de här jävla utslagen som vägrar lägga sig. I förrgår var jag lite glad för det kändes bättre men igår var det ett helvete igen. Kunde inte göra nånting. Men nu var det inte halsen som var svullen, det var bara ansiktet istället. Hemskt. Tog allergitabletter och smörjde in ansiktet men det hjälpte inte. Jag gick ut och gick när det var uppehåll, då kändes det lite bättre en stund. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Förra veckan på torsdagen lämnade jag in arbetet jag har varit så sjukt stressad över. Stressen har inte lagt sig eftersom jag inte är helt säker på om jag har uppfattat uppgiften på rätt sätt. Men jag kan inte göra mer nu, det är bara att vänta. 

Tyvärr har utslagen tagit mycket av min tid men jag har också hunnit jobba två gånger på Globen. Igår gjorde jag verkligen ingenting, idag ska jag i alla fall åka in och käka lunch med Lollo.