Vinter.

Det är verkligen vinter nu. Det har snöat oavbrutet i dagarna tre och det är runt minus 10 hela tiden. Så kallt för alla stackars ansikten! Jag har varit ledig ett tag och försöker ta deg lugnt eftersom det är det läkare har sagt till mig som medicin för de här jävla utslagen som vägrar lägga sig. I förrgår var jag lite glad för det kändes bättre men igår var det ett helvete igen. Kunde inte göra nånting. Men nu var det inte halsen som var svullen, det var bara ansiktet istället. Hemskt. Tog allergitabletter och smörjde in ansiktet men det hjälpte inte. Jag gick ut och gick när det var uppehåll, då kändes det lite bättre en stund. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Förra veckan på torsdagen lämnade jag in arbetet jag har varit så sjukt stressad över. Stressen har inte lagt sig eftersom jag inte är helt säker på om jag har uppfattat uppgiften på rätt sätt. Men jag kan inte göra mer nu, det är bara att vänta. 

Tyvärr har utslagen tagit mycket av min tid men jag har också hunnit jobba två gånger på Globen. Igår gjorde jag verkligen ingenting, idag ska jag i alla fall åka in och käka lunch med Lollo. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback