Äta ute!

Måndag var en arbetsdag. Jag stod i steksol och målade på mammas och pappas parkering. Fy vad varmt det var! Tur att det fanns en pool att svalka sig i ibland! Stannade där på grillmat och sen var det dags att åka hem och sova. 

Idag har jag läst igenom andra människors arbeten som vi ska gå igenom på granskningen på torsdag. Åkte in till stan vid 12-tiden och träffade mina gamla kollegor på en lunch på Urban Deli. 

(null)

När jag var på väg hem ringde en granne till mig och sa att det var strömavbrott i hela huset och att våran brandvarnare stod och pep. Tur att jag var på väg hem och kunde skynda mig från bussen! Hon väntade på mig i porten och vi sprang upp tillsammans. Det var bara brandvarnaren som hade fått nåt ryck, det var ingenting som brann här inne. 
Skönt! 

Strömmen var borta i typ en timme till och sen var allt tillbaka till det normala. 

Ikväll åkte jag till Huddinge för att prata midsommarlekar med Jessica. Vi käkade på hennes balkong och babblade. 

(null)

(null)

Glömde bort tiden och kom ut till bilen en kvart efter att det slutade vara gratis parkering. 450 kr i böter. Fy fan vad tröttsamt! 

På vägen hem var det spolarvätskan som var slut istället. Men då blev jag nöjd med mig själv att jag köpte två stycken sist så jag hade en i bakluckan!! Så skönt eftersom jag ska köra till Jönköping imorn på morgonen! 

Så sjukt skönt att jag mått som vanligt idag och haft normal energinivå! Det var längesen!  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback