Motorcykel och bio.

Jag var så duktig i måndags, åkte runt till tre olika bibliotek och fixade skolböcker. Och jag hittade alla jag behövde för den här kursen, så skönt! Men det är rätt långt att åka till Solna bibliotek. När jag var klar med det åkte jag till Tullinge, Jonthe hämtade mig i Porschen och så köpte vi lunch. Vi tyckte vi var värda thaimat. På eftermiddagen åkte pappa och Jimmy äntligen och hämtade Jimmys motorcykel han har köpt. 


(null)

(null)

(null)

Vilken lycka! Nu är det bara dags att ta tag i att ta körkort! 

Jonthe var gullig och skjutsade mig hela vägen hem på kvällen! 

Igår var det tisdag och ännu en sommardag! Jag tog bilen till Tullinge för bästa stället att hänga på i solen är ju mammas och pappas tomt! Louise kom också dit med sin lilla hund hon brukar vakta. 

(null)

Idag har jag försökt vara duktig och börjat skriva på en kompletteringsuppgift jag måste göra för att jag inte åker ner till skolan den här veckan. Det gick trögt, men jag tror att jag förstår uppgiften nu så jg hoppas jag kan skriva klart den imorn! 
Men eftersom jag satt inomhus hela dagen ville jag vara ute en sväng på kvällen så jag mötte Lukas i Sickla och så köpte vi McDonalds-mat och gick ner till sjön och hade picknick. Sen gick vi på bio och såg Deadpool 2. Inte alls min typ av film egentligen, men de är faktiskt roliga! 

Har haft en supermysig kväll i alla fall! 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback