Ett besök om dagen!

Jag och bebis myser och tar det mest lugnt tillsammans men en gång om dagen ska vi gå ut och gå och en gång om dagen verkar det som att vi ska få besök! 

I måndags kom Lollo hit och hade med sig lunch.

(null)

(null)

(null)

När hon skulle åka hemåt följde vi med henne till bussen och gick en promenad. Det är fortfarande ganska varmt ute men det är väldigt grått och höstligt. Alla blad ligger på marken och det är dimma och fuktigt mest hela tiden! 

På kvällen tyckte Lukas att det var dags att ta fram babygymmet. Hon förstår inte riktigt grejen än. Men hon har börjat följa med med huvudet när jag skakar på en skallra och flyttar på den!

(null)

 Igår tisdag var det Biggans tur att komma på besök. Hon hade med sig ännu mer presenter. Fick ju en hel kasse av henne förra veckan. Nu hade hon två bodys med sig! Och fina till oss vuxna och en 30-årspresent till mig, hon kunde inte komma på mitt kalas. 

(null)

Vilken bortskämd liten flicka du är redan! Vad många som vill träffa dig och gosa! 

På kvällen kom Lukas föräldrar förbi med en babysitter som de köpt! Så fint! Men det får nog dröja lite innan vi börjar använda den. 

(null)

Idag skulle hon och jag vara ensamma hela dagen men Sabina ringde vid halv tio och sa att hon var i centrum. Så vi packade ihop oss och gick på långpromenad med henne och Malte!

(null)

Skönt att få sällskap på promenaden! 4,5 km blev det. Efter det har vi bara legat i soffan och latat oss! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback