Vi har hälsat på Melvin!

I måndags bestämde jag mig för att åka till Tullinge. Vi åkte först hem till Titti och Melvin en stund. Melvin är född nästan precis fem månader innan Maja. Han var ganska nyfiken på henne, men tittade mest. 

(null)

(null)

Så himla söta! Känns konstigt att man om typ tre år kommer säga att de är lika gamla. Just ni syns det verkligen att det är åldersskillnad! 

Sen åkte vi vidare hem till Nattis där vi hängde ett tag för mamma och Jonthe har gått och blivit förkylda så där kunde vi inte vara. Vi bestämde oss för att äta middag tillsammans med mormor och tog med oss pizza och åkte dit. Det satt långt inne att vi skulle få komma dit. Hon är inte så pepp på att ändra i sina rutiner! 

(null)

Jag fick en adventskalender av Nattis! Vi har pratat så mycket om de här kalendrarna och vilken man ska köpa och vi har varit så sugna. Men kom fram till att vi skulle spara pengar. Så slutade det med att hon köpte en till mig! En med produkter från clinique! Jag blev så glad! 
Ska bli så spännande att få öppna första luckan på lördag! 

(null)

Igår hade jag inga planer alls. Jah sydde på märkeslappar på de virkade djuren jag inte gjort det på. Så himla tråkigt! Men nu är det gjort. 

Så tog jag Maja i sjalen och gick ner i källaren med vårjackorna och hämtade upp julsakerna! Men jag kom inte så mycket längre än så med julpyntet. Det får jag fortsätta med imorn! 

Vi tog en långpromenad på typ 6 km också. Lukas kom hem vid 19.45. Gillar inte hans veckor när han jobbar kväll. Men det här är sista, sen ska han vara hemma! 

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback