Födelsedagshelg, igen!

Åh, jag fick en hotellnatt och middag av Lukas i födelsedagspresent och det var ju bra att det var inbokat redan den här helgen så vi hann innan bebis bestämde sig för att komma ut! 

I lördags var vi lata på förmiddagen, åt sen frukost och kollade på fear the walking dead. Sen hoppade vi in i bilen och jag hade inte en aning om var vi skulle. Så spännande. Men vi hamnade till slut på Ulfsunda Slott! 

(null)

(null)

(null)

Så mysigt! Vi chillade på rummet en stund och sen tyckte jag att en promenad verkade som en bra idé, så vi gick runt Lillsjön. 
Jag mådde halvbra och hade ont i magen under promenaden men kämpade ändå på! 

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom tillbaka hann jag med en liten powernap innan vi fixade oss för middag. Vi åkte till Sjöpaviljongen i Alvik, så fint! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Har aldrig ätit där, det var så mysigt och vi fick ett bord vid fönstret med utsikt över vattnet! Till förrätt åt jag kantarelltoast, till huvudrätt havsabborre med mandelpotatispuré och till efterrätt en blåbärsbomb. Det var rårörda blåbär med blåbärsmousse och blåbärsglass. Så gott alltihop! 

Efter middagen åkte vi tillbaka till slottet och jag somnade rätt tidigt. 

Hotellfrukosten var väldigt bra och vi kom fram till att nästa gång vi ska äta hotellfrukost ska det stå en långpromenad på schemat först, så man orkar äta! 

Vid elva checkade vi ut och åkte hemåt igen. Tänk att det kan kännas som att man är på semester trots att man är hemifrån mindre än ett dygn! 

Väl hemma har vi tagit det lugnt hela dagen, vi gick till bastun en sväng mitt på dagen och kombinerade det med en liten promenad. Så skönt och avslappnat! Som sagt väldigt glad att vi hann med det här innan bebis! Tack för en fin födelsedagspresent älskling!  Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilken fin födelsedagspresent! Varmt grattis i efterskott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback