Två hela dagar ensamma!

(null)

(null)

Det var dags att vi skulle ha lite tid ensamma nu! Vi har ju träffat människor varje dag sen hon kom! Vi har gått på en promenad om dagen. Lukas har gått en längre promenad med barnvagnen och jag har vänt hemåt lite tidigare. Det har gått jättebra! 

(null)

Igår när jag kom hem efter promenaden låg en avi om ett paket i brevlådan. Så jag sprang ner till Coop direkt! Det var ett paket från Australien! Från poliserna vi bodde hos när vi blev rånade på allt vi ägde. Lisa är såå duktig på att pyssla med paketinslagning och har till och med gjort en liten buiseniss av det. Paketet var så himla fint, jag ville inte öppna det! 


(null)

(null)

(null)

I paketet låg i alla fall en elefant! Den sjunger och viftar på öronen men det får nog dröja innan vi drar igång den. Den var väldigt högljudd! Så gulligt av dom att skicka en present! 

Vi har fått en så himla snäll bebis! Hon är nöjd för det mesta och skriker inte alls mycket. Men det kan ju ändra sig. Just nu njuter vi massor av varandras sällskap och myser så mycket vi bara kan! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback