Bilen fixad!

Tisdag var en sjukt trött dag men på eftermiddagen fick jag för mig att ta en promenad bort till Sabina och säga hej till henne och barnen. Promenaden tog sjukt lång tid men det gick framåt! 

Hade med mig busskortet men gick hem också. Köpte potatis och grejer för att göra potatis och purjolöksoppa och lyckades glömma mitt bankkort i självbetjäningskassan. Tur ändå att vi har typ 10 meter till affären! 

Lukas fick laga maten när han kom hem! 

Igår käkade jag lunch med Karin och Nattis i food courten i Ringen. Karin ville bjuda på lunch för jag fyllt år. Det var trevligt! Efter det gick vi till Gunnarssons konditori och åt en efterrätt innan jag och Nattis åkte och mötte mamma för att visa henne var ögonläkaren ligger vid Globen. 

Idag var det dags att fixa backspegeln på bilen. Nattis följde med mig såklart. Sjukt hur mycket vi umgås för tillfället! 
Det tog ungefär 6 minuter för dom att fixa spegeln och sen åkte vi och kollade om Birgitta var hemma, men det var hon inte. Så vi åkte till IKEA och köpte ljus och lite smågrejer. 

Vi hade hört talas om att det fanns tårta hos mamma och pappa så vi åkte dit och spelade kort och väntade på att de andra skulle komma hem. Vi fastnade där på pizza innan vi åkte hem också!


(null)

(null)

(null)

Idag har graviditeten gått in i v. 38. Det är så sjukt och overkligt att det ligger en liten person i min mage som vi ska få träffa snart! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback