Födelsedag nummer 30!

Vad bra allt blev till slut! 
I fredags fyllde jag alltså 30. Blev väckt med paket på morgonen, så fina guldörhängen och inplanerad date nästa helg!
På dagen chillade jag bara hemma och tog mig sen till stan för att möta upp Lukas och Nattis för att käka middag på Mister French. 

(null)

(null)

Men det var visst inte bara vi tre som skulle äta. Mamma, pappa och Jonthe var också med! Det var en trevlig middag och jag och Nattis åt goda seafood grejer. Och alla fick in värsta stora efterrrätterna! 

Jag fick presenter! Ett presentkort på HM av Nattis och EN CYKEL av mamma och pappa! 
Med barnstol till! Perfekt ju! Men den får bo i Tullinge ett tag till, det blir nog inte förrän till våren det är dags för användning. Men så bra, jag har önskat mig en cykel! 

Det SPÖregnade när vi skulle gå därifrån men vi gick bara raka vägen till tunnelbanan. Jag somnade direkt när vi kom hem. 

Sen var det lördag och kalasdag. Hade bjudit in lite släkt från kl 13 och kompisarna från kl 16. Släkten blev visst jättemånga, typ 16 personer. 

(null)

Det skulle bara vara "några stycken" eftersom vi bor så trångt och jag bara ville fira lite. En större fest får vi ha när jag fyller 31 eller nåt! 
Sen var det full rulle hela dagen, men så skönt att folk kom lite olika tider så vi var inte så många samtidigt efter att släkten hade gått. Det var skönt, min hjärna hann inte bli så trött då.

(null)

Så roligt att det var så många som kom och åt av fikabrödet jag hade bakat! 
Fick massa fina saker också! Fina blommor! Jag vill alltid ha färska blommor hemma!

Bästa var ändå att mina syskon och jag ska åka på en weekend nånstans när jag känner mig redo, förmodligen Rom för dit vill Jonthe åka! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback