Föräldrarföreläsning.

Igår gjorde jag massa sakers som behövde göras. Tog hand om skor, slängde skräp, tvättade, åkte förbi hemma hos Linnéa och köpte lite amningskläder av henne. Det var svårt eftersom jag inte vet hur jag kommer se ut när magen inte är där, men det blir nog bra! 
Skönt att kunna köpa lite begagnat, så onödigt att köpa massa nytt.! 

Sen rejsade jag hem till Nattis där hon bjöd på mat. Ris med kycklingwok. Stort att få vara den första som bjuds på mat i lägenheten.! 

Vid 18 skulle jag och Lukas vara på plats på Huddinge sjukhus för att lyssna på en två timmars föreläsning om förlossning, olika smärtlindringar och tiden på sjukhuset. Det var nog vettigt att gå på men jag vet inte om jag blev så lugn av det. Men jag intalar mig själv hela tiden att jag kan ju inte göra nånting åt det här. Det är bara att ta det som det kommer. Det brukar jag ju vara bra på och alla människor föder ju barn. 

Innan vi åkte hem åkte vi och hämtade ett paket jag fått hem till mamma och pappa från Norge, fina bebispresenter från Rebecca! Så fin liten jacka med små tofflor till och en snuttefilt eller vad man kallar det. 

Under dagen igår blev jag även klar med halsduken jag har virkat! Blev helt ok, får se om jag kommer använda den! 

(null)

Idag har jag hängt med Johanna hela dagen, vi gick på långpromenad, åt lunch och babblade en himla massa. Fick låna lite kläder också, perfekt att hon har en så stor garderob! 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback