God gärning, lunch på stan och tandläkare.

I måndags trodde jag att dagen skulle bli värdelös men det löste sig när jg gick på promenad, det började ösregna. En snäll kvinna stannade och ville verkligen ge mig ett paraply, som jag till slut tog emot. När jag gått några steg till mötte jag en flicka som inte kunde svenska hade tappat bort sig, jag lyckades hjälpa henne och fick tag i hennes mamma som kom och hämtade henne med bil. Stackarn hade varit i skolan första dagen i sverige, tappat bort sig och hennes mobil var död. Så det blev ju inte alls värdelöst, jag gjorde i alla fall en god gärning! 

(null)

Den här blev klar också! 

Igår var jag i stan hela dagen. Åt lunch och gick på promenad med Karin och hennes lilla Elliot, så mysigt! 

(null)

Vi fick en bärsjal av henne som hon inte hade användning för när Elliot var liten. Men kanske kan vi behöva en? Ingen aning, men väldigt snällt att vi fick den i alla fall! 

Idag var det tandläkardags igen. Hon skrapade bort tandsten eller vad man kallar det och det blev billigare än jag trodde. Däremot tyckte hon att det var svårt för att mitt tandkött blödde mycket, men det kan ha att göra med graviditet. Känns skönt att vara i deras register igen så jag blir kallad igen i alla fall. så slipper jag gå och tänka på när man ska dit igen. 

Efter tandläkaren gick jag hem till mormor och så gick vi till centrum och handlade. Hon tog med sig sin nya rullator för att träna på att gå med den. Jag tyckte det gick bra! 

(null)

Vi åt varsin räkbakelse till lunch innan jag åkte hem till mamma och pappa och vilade en stund innan jag körde hem igen. Det har ändå varit en bra början på veckan! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback