Hämtat bilen!

Måndag var min lat-dag. Det hade varit lite intensivt kände jag så jag gjorde verkligen ingenting. Det var ändå skönt. Jag behövde det!

Igår var det tisdag och då tog jag mig hem till Sabina och lilla Malte på dagen och fastnade där i typ tre timmar, som vanligt. Sen åkte jag och handlade ingredienser för att börja baka lite till mitt födelsedagsfika på lördag. En omgång kolasnittar med marabouchoklad orkade jag fixa redan igår också. Så svårt att veta hur man ska förvara dem i flera dagar så dom håller sig goda! 

(null)

Idag hade jag en tid hos barnmorskan som mätte magen, lyssnade på bebis och konstaterade att hon ligger med huvudet neråt precis som hon ska. Jag har gått upp 10 kilo sen första besöket där så det känns ändå helt okej. 

Sen rejsade jg till Mall of Scandinavia för att möta Madde och Louise och käka lunch. Tog alltså vår lilla blå polo för sista gången! 

Vi satt utomhus i skuggan och käkade och det var inte ens kallt! Vad händer, 19 september och sommarvärme?! 

Lukas kom och mötte mig och så åkte vi till Upplands Väsby för att hämta vår nya bil! 

(null)

(null)

Det gick väldigt snabbt, så skönt att ha det fixat och att vi blev av med polon! 

Innan vi åkte hem åkte vi en sväng till torpet för att sätta upp flaggor för slamsugning och sen var vi lata och köpte thaimat. Vilken lång dag det här också blev! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback