Lägenhetsfix.

Igår kollade vi på bilar igen. Det gick så långt att vi "reserverade" en bil och jag ska åka dit på måndag så dom kan värdera vår lilla slitna bil så ska vi se vad vi kan få för den i inbyte. 
Spännande. Ingen av oss känner oss nog helt hundra på den här andra bilen men vi får diskutera, vi hinner nog ändra oss. 

När vi kom hem röjde vi massor. Lukas satte dit de sista listerna, vi tömde vardagsrummet på allt som har stått där. Slängde skräp och fyllde de nya garderoberna med saker vi inte orkar se. Det känns så himla bra! 

Bars lite kvar nu. Får väl ta lite bilder sen. Int är för att jag har tagit några "före-bilder" men det får gå ändå.! 

Vid 23 igår åkte Lukas till Arlanda och hämtade sin lillebror som ska vara hemma på besök en vecka. Och det var onödigt att köra honom hela vägen till deras föräldrar, för de är inte hemma. Vi har alltså en sovgäst på soffan. Eller på en madrass, jag vet inte. 

Tänk att vi har bott i lägenheten i över tre år och det här är nog andra natten nån sover över här haha. 

Graviditeten går bra. Magen tar mycket av min energi, men jag kämpar på.! Tycker jag har gått upp rätt mycket i vikt i det sista men det är nog också mycket för att jag inte rör på mig så mycket. Längtar tills jag orkar promenera ordentligt igen! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback