Valet 2018.

Igår var det valdag! Det är jättemånga som har förtidsröstat men vi gjorde det igår. Två minuter till röstlokalen, så smidigt! 
Vi fick det och sen frukost överstökat på förmiddagen och sen åkte vi till Norrby. Lukas skulle låna stora bilen och åka till tippen. Olle följde med och jag stannade ute i solen med deras mormor och moster som var där och klippte gräset och hängde. 

Vi åkte en sväng för att köpa lunch på Vega-baren och när Lukas och Olle kom tillbaka från tippen åkte jag och Lukas till IKEA. Där inhandlade vi ett skötbord och ska se om vi kan lösa det på ett bra sätt här i lägenheten! 

Middag åt vi utomhus i Norrby med Lukas föräldrar som precis kommit hem från Karlstad och Olle. Sen åkte vi hem och följde valvakan. Herregud. 40-40 procent till blocken och typ 20 % till Sverigedemokraterna. Det kommer alltså vara en röra nu tills de kan komma överens om nånting. Ingen har majoritet så vi får se vilka som kommer samarbeta nu. 

Jag är ju ledig så idag har jag tvn på när de kommenterar och spekulerar i hur det kommer bli. Ingen vet. Det kan vara så att rösterna som ska räknas på onsdag kan avgöra. Just nu har de röda ett mer mandat i riksdagen än de blå. Det är ju verkligen ingen majoritet... det kan alltså ändras när utlandssvenskar och vissa förtidsröster räknas på onsdag. 

Spännande att se hur det blir. 

Vi bestämde oss för att strunta i bilen jag skulle åka till idag. För ingen av oss kände att det var 100. Så nu måste vi hitta nån tid när vi kan kolla på fler. När ska vi ha tid att åka till Upplands Väsby?! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback