Mammaträff.

På morgonen stressade vi iväg till BVC för en mammaträff där vi diskuterade sömn. 
Jag har kommit fram till att senaste nätterna  kan jag ligga ner och amma Maja rätt sent på kvällen, då kan jag somna och hon slappnar av och somnar efter ett tag också. Antar jag! För jag kan vakna upp till sex timmar senare när hon börjar gnälla! Men att hon ska sova i egen säng fungerar inte än. 

Jag är inne i en period när jag är så sugen på att baka! Igår fick jag för mig att göra någon version av hallongrottor, det har jag aldrig gjort förut. 


(null) (null)

(null)

De blev väl fina?! 

Hann med en promenad också innan solen gick ner. 

Idag hade jag bestämt att jag skulle träffa Emmy och Helen. Mina gamla kompisar som jag träffade när jag var på Bali. De har båda precis fått varsin dotter också! 
Helen mådde inte så bra så hon får vara med en annan gång. Men jag slängde ihop en kladdkaka och åkte hem till Emmy i midsommarkransen. 
Vi gick på en hyfsat lång promenad och sen fikade vi innan jag åkte och plockade upp Lukas på gullmarsplan på vägen hem. 

Det var så härligt att träffa Emmy och hennes lilla dotter Eija! Så kul att det känns som vanligt trots att det var så längesen vi sågs. Jag letade igenom min blogg och insåg att det är över fyra år sen vi sågs sist! 

När vi kom hem fortsatte Maja sova och vi hann provspela ett av spelen som Lukas köpt. Terraforming Mars. Tanken är att vi ska prova att spela det med lite folk i helgen! Det var rätt kul men väldigt mycket att hålla reda på! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback