Läkarbesök.

Stress stress. Det är svårt att ha en tid att passa på förmiddagen! 10.30 skulle jag vara hos hudläkaren på SöS. Det var ingen bra natt innan så det blev stressigt och jag fick väcka Maja. Men hon somnade igen när jag packade in henne i bilen, körde till Gullmars och gick därifrån till Södersjukhuset. 
10.28 tog jag min nummerlapp. Puh! 

Det jag och läkaren kom fram till är att jag ska göra ett test för kontaktallergi. Nån sköterska ska ringa mig för att boka in när det ska ske. För det är tydligen väldigt svårdiagnostiserat det här ansiktet.! 

Maja sov sig igenom läkarbesöket och sen gick vi hem till Maggan och Louise som bor i närheten. 

(null)

Sen promenerade jag tillbaka i det äckliga vädret, snö och blåst och nollgradigt. Inte mysigt över bron från Skanstull till Gullmars. 

Idag skulle jag inte göra nånting för jag börjar bli lite förkyld och det var en dålig natt. Maja har vaknat varannan timme. 
Men vid halv två hoppade jag in i bilen och åkte och hängde i Tullinge, det blev en hyfsat lång promenad, mat och semla. Det är ju semmeldagen idag! Men semlan fick jag ta med hem för jag var tvungen att åka hem med Maja som var så himla trött. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback